Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
Idiofil #13447 üzenetére
Nem sz@r beltenyészetből kell venni,igaz nem is olcsó,de akkor is,ha megnézed az én kutyámat picit feljebb kell görgetni akkor láthatod,hogy 11éves lététre elég jól tartja magát szerintem.(persze a gazda mindig elfogult az ebével
)És jó hogyha rendes táplálékot kap gondolok a főt rizsre 200ft/kg igaz kell főzni,de ennyiért nem kapsz jó minőségű kutyatápot illetve a rizs lazán kenterbe veri a legdrágább tápokat is mint pl az eukanuba!Emellett ha ad neki az ember magneB6-ot akkor az is sokat segít illetve a megfelelő fekhely nem szabad,hogy télen a mínuszba a hideg földön kövön feküdjön kell neki egy 1k láptörlő vagy beengedni a garázsba/lakásba!Soknak tűnik ez így egyszerre de ezeket betartva nem lesz nagy gond.
madmike:A kutya természete teljesen 2 komponensű alapvetően van jó és rossz természetű kutya!Ebbe most nem mennék bele lényegesebben!De fontos,hogy hogy bánnak a kutyával az új helyén!Én speciel egyszer nem ütöttem meg a kutyámat,és ez nem,sarkítás egyszer sem!! Meg is van az eredménye teljesen barátságos ha a fülét tisztítom azt is hagyja ha szemét azt is és még a tányérjába is belenyúlhatok nem harap nem morog nagyon jól szituált kutya lett!De ez sajnos visszafelé is simán elsülhet egy jó természetű kutyából is lehet rossz terméstű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest