-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Van most ajánlott márkájú fali USB töltő? Nekem jelenleg egy ROCK márkáju van de már 4 éves és gondoltam újitanék.
Köszi
Üdv
Breaker -
Breaker
tag
válasz
Tesztelo.hu #98820 üzenetére
igen, Liege-ben nekem 3 hetet allt kb egy kis csomagom. Feltéve ha az untracked infoknak lehet hinni.
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Megjött egy csomagom USA-bol, 70USD. A posta szerint vámmentes, de áfa köteles. Mégis visszatartják vámkezelésre, elküldtem a doksit.
Ha vámmentes, miért vámkezelik? Ez normális?Üdv
Breaker -
-
Breaker
tag
Szaisztok!
Most érkezett meg az egyik Február eleji csomagom, mégsem lopta el a postás az ICket
Pont fél órával utána, hogy irtam a usernek hogy nem kaptam meg.. fél órával!Ezt a választ kaptam eredetileg Tőle:
I am sorry it hasn't arrived yet,other clients also reported this problem. I suggest you to wait 10 days more and see.If it doesn't arrive,we can resend your order,do you agree it?
Tehát más is jelezte úgyhogy tuti történt valami Singapoure környékén ami miatt 2 hónap a szállítás. mostmár automatice 50 napot is beirnak ebayen ahogyan néztem, szal tudnak erről valamit biztosan.
Singapoure, Taiwan 2 hónap normális lesz ugy néz ki. Akinek úton van az megkaphatja még ezexerint.Üdv
Breaker -
Breaker
tag
Hali,
Hasznal valaki olyan csomagkoveto toolt iphoneon ami ki tudja kerulni a captcha-t? Anno megvettem a Trackcheckert és 10+ csomagot kovetek kinabol. De abbol kb 7 captchat be kell irjak ha befrissitem oket es ez elegge kellemetlen.
-
Breaker
tag
Nemrég már emlegettük páran, de megjöttek azóta Nektek a Yanwen és társai küldemények Shenzenbol / taiwanrol? nekem van mar 50 napja uton levo csomag, tobb is. Eddig sosemvolt ilyen. Tortent valami kinaban, vagy a tengeren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged