- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Itt vannak mindenféle nyelvekhez karaktergyakoriságok az adott nyelvű Wikipédia komplett szövegéből generálva.
De persze nem csak ez számít, hanem az is, hogy milyen karakter után milyen karakter jön, mert elvileg az a jó, ha a két kéz felváltva tud gépelni.
Persze az ilyen nyelvi optimalizálásnak megvannak a maga határai, én pl. szoktam írni magyarul és angolul is, meg időnként németül és tökre nem lenne semmi értelme háromfajta tök más kiosztást megtanulnom, mert nem nyerek vele annyit, főleg úgy, hogy utána meg C++ kódot írok, ahol meg a mindenféle speciális karakterből van sok. -
dabadab
titán
válasz
Synthwave #91 üzenetére
mert nem úgy van alapvetően tervezve, hogy direkt lassítsa a gépelést
Fun fact: ugyanez igaz a QWERTY-re is. Hagyjuk már a negyven éves urban mytheket szépen csendben kihalni.
-
dabadab
titán
Sokat gondolkoztam már ezen, hogy miért van az, hogy a pár ezer forintos billentyűzetek esetén van magyar nyelvű, a drágábbak esetén meg miért nincs.
Van egyébként drágábból is magyar (a csúcsot kb. a Varmilo képviseli), de a különbséget alapvetően az eltérő gyártástechnológiában meg az eladható mennyiségben kell keresni. -
dabadab
titán
Nem tudom, valamiért mindenkit zavar az ABS a PBT-hez képest... nekem meg soha még egy billentyűzetemről nem koptak le a festett betűk sem, a maximum az volt hogy kifényesedtek a gombok...
Az ABS-nek ugye egészen konkrétan az a problémája, hogy kifényesedik
Ebben a kategóriában egyébként festett billentyűk már nincsenek, vagy doubleshot, mint ez (ami azt jelenti, hogy két lépésben, két különböző műanyagból fröccsöntik (az egyikből lesz maga a gomb, a másikból meg a betű) vagy dyesub, ahol ugyan festéket alkalmaznak, de az beldiffundál a műanyagba, nem csak a felületén lesz ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Háromféle színkombó, fémház, hot swap, igényes kupakok, kétfajta Moondrop x G-Square kapcsoló, komoly csillapítás és kenés; mi kell még?
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest