Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Az tény, hogy én a KRESZ-ből 35 évvel ezelött vizsgáztam, és azóta nem volt a kezemben KRESZ könyv. De attól még, hogy nem definiálják a torkollatot, az még nem lesz kereszteződés, hiszen a szó értelmezése szerint kereszteződésről akkor beszélhetünk, ha az egyik út keresztezi a másikat.
Itt pedig szó sincsen ilyenről, csak betorkolló útról.
Ha mész az országúton az engedélyezett 100-al vagy nem tudom mennyi most a felső határ, akkor nehogy megtudd már állapítani ilyen sebességnél, hogy a betorkolló út végén van-e tábla. Mire meglátod, hogy nincs, már úgysem fogsz tudni megállni.
És persze röhej is lenne, minden betorkkolló út elött lassítani, nem gondolod? -
JaniS
senior tag
Nem kell ennyire lecseszni, meg segítségnyújtás miatt indult a topic, úgy láttam. Az autósok jelentős része cseszik erre a szabályra pl. az általam említett helyen, ami engem nem vigasztalna, ha belém jönnek. És ők nem olvasnak fórumot és nem kérdezik meg. Én is csináltam már irdatlan hülyeséget és szabálytalanságot, és nagyon örültem neki, hogy toleránsak voltak.
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest