Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én a gyakori olajcserében hiszek. Városi/intenziv használat = max 7.500kmenként olajcsere. Szivatyúval a köztes olajcsere kb 20perc. 3.1 liter olaj webshopról ~10.000Ft. Nem tétel.
Csak ha csipegeti az olajat próbálnék rá egy öblítésre. Hátha megoldja mert ha meg kell bontani az horror pénz.Ha nem eszi olajat endoszkop. Ha nagyon gáz akkor én azt csinálnám amit linkeltem. És akármi van gyakori olajcsere.
Amit én látok az alapján a TGDI fajta függő. A Gamma TGDI rosszabb mint a sima GDI. A Kappak picit jobbak pl a lánc ugrás jóval késöbb jelentezik...
Ha csak csipegeti az olajat esetleg érdemes még egy PCVt is cserélni mert olcsó és az is tud gondot okozni.
Szép új világ van. kb minden autó az első tulajnak van megcsinálva mert az veszi meg. A lizingcégnek van csinálva aki 3 max 5évesen lepaszolja. Régen voltak bőven olyan tipusok amik elmentek gondos tulaj esetén 20évet, félmillió kmet. És általános volt, hogy nem volt a blokk megbontva, gyári volt a vezérlés a vízpumpa....
Hány olyan autót tudunk 2024ben ami elmegy 15év és 300.000+kmet és nem kell rálocsolni 1misit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest