Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Oldman2 #7237 üzenetére
Nekem a környezetvédelemről másféle elképzelésem van: a földünk kb. "félidős" talán 4,5milliárd éves, kb. ugyanennyi idő múlva a nap "üzemanyaga" kifogy és előbb hatalmas óriás lesz majd törpe aztán fekete lyuk (ha jól tudom ez a sorrend de ez lényegtelen) az óriás fázisban magába fogja olvasztani kb. a Szaturnuszig az összes bolygót (de a földet mindenképpen) ezzel vége lesz a földnek. (tartós tejet már ne vásároljunk)
Na de ha most egyik pillanatról a másikra eltűnne az emberiség pár száz millió év múlva valószínűleg NYOMA sem lenne már az emberi tevékenységnek. (de 1 milliárd év múlva tuti) A környezet rendbe tenné önmagát.
Tehát visszakanyarodva: nem a környezetet kell megvédeni önmagáért hanem azért kell vigyázni rá mert különben nekünk reszeltek, ez egy teljes szemléletváltást igényel rengeteg dolog van amit azonnal be kellene szüntetni, hogy legyen esélyünk persze nem lesz ilyen mint a béka aki alatt forralják a vizet nekünk is reszeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest