- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
felora:) #213 üzenetére
Csak látni. Majd nyáron, mert mostanában olyan hideg a garázs, hogy nem fog túlmelegedni a szerver. El akartam küldeni a home assistant-ba. Az is a gépen fut kvm-ben, de úgy nem látja a beépített érzékelőket, meg nem is láthatja ha parancssorból sem tudom előcsalni. Nincs házventi a zaj meg fogyasztás miatt.
Elég sok mindent lehet állítani a BIOS-ban, amit nem értek és gondoltam, hátha ott kell valamit állítani, hogy a sensors felvegye az LM75-öt is.
A fordulatszámot meg nem is értem, hogy ipari lap esetén miért nem lehet monitorozni. -
Linux alatt elő lehet csalogatni az alaplapi hőmérő értékét és a proci ventilátor fordulatszámát az lm-sensors-ban. Nekem csak a 4 mag hőmérséklete jelenik meg.
-
-
Megy ez a lap egy RAM modullal? Most vettem egyet és csak egy modul van itthon.
-
Mennyire lehet a lapot underclock-olni?
Nekem egy mini szerverbe lenne, de ez a proci túl sok az alapműködéshez és gondolom az üresjárati fogyasztás is magasabb mint pl. az intel j4105-nél (ez volt eddig). Vissza tudom "fojtani" kb. addig?
A legjobb az lenne, ha alapban kis fogyasztás lenne és csak különleges igény esetén menne fel.
Talán akkor halkabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest