- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
Sziasztok!
Bár rág nem kapcsoltam be a gépet de mivel érdekel a téma nekifutok még 1x, hátha most kicsit előbbre jutok :-).
Extreme Tuning Utility programmal, Windows alól elértem a 4x3 Ghz-et, hőfokok, fesz belőve, de progin belül ennyit tudtam max (aminek nagyon is örülök
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.Nem akarom kimaxolni, szívatni a lapot VRM sem erre lett kitalálva, ill. alapból is meleg van, csak egyszerűen nekem nem jön ki a többeknek igen, a 3.3-3.4 Ghz.
ha valakinek van infója erről kérem ne tartsa magában,
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Spórolós topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.