Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
Tud valaki valamit a Hypa 7 UV 3 hónapos kiterjesztett lencséről? Esetleg hordott valaki ilyet?
[link]
Nagyon barátságos ára van, és elég jónak tűnik, bár nem tudom, ők mit értenek ''kiterjesztett'' viselés alatt (hosszabb időszakok, vagy akár éjjel-nappal?)
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Hello mindenkinek.
A lens.hu [link] oldalán jártam, és felmerült egy kérdés: mit takar pontosan (órában kifejezve) az adott lencse mellé odaírt ''napi viselet'' illetve a ''kiterjesztett viselet''?
(pl: CooperVision Hypa 7 UV, lágy, 3 hónap kiterjesztett nappali viselet, oxigénáteresztőképesség: Dk/t 26 ?, Víztartalom: 60% illetve Bausch&Lomb, lágy, 1 hónap nappali viselet, Oxigénáteresztőképesség: Dk 22 , Víztartalom: 59 % )
Gondolom nekem a ''kiterjesztett'' viselésű fog kelleni, mert napi 15-24 (25?) órát hordanám, de érdekelne a hivatalos viselési idő. -
Hani
aktív tag
ühüm..
De hogy ne csak up legyen, itt egy másik fórum is a kontaktlencsékkel kapcsolatosan:
Bővebben: link
Tudom, hogy nem PH-n belüli, de jó 6-7000 hozzászólással már megérdemli a linket.
Jó böngészést. -
Hani
aktív tag
Eléggé drága, bár nem tudom, milyen kategóriában keresel.
Egy normális titán keret esetén kb. 30-40-50K-val számolhatsz, persze csak akkor, ha nem akarsz pl. 350K-ért venni.
Hogy miért jó?
- könnyű
- eléggé tartós / rugalmas
- fémallergiásoknak sem problémás
- szép a színe (? egyedi megítélés alapján).
- rozsdamentes.
Viszont az ára visszatart. -
Hani
aktív tag
Kicsit furi azert a dolog...
Tobben mondjatok, hogy tovabb hordjatok, stb...
Persze tudom, ehhez hozzajon a magyar mentalitas, meg elegge draga is.. de azert ha belegondol az ember, tenyleg nem tul egeszseges tulhordani.
Lehet, hogy tobbe kerul, de szemely szerint en tobbre becsulom a szemem (amibol nem tudok ujat szerezni), mint a penzem.
Igy maradtam a havi (eleinte szinten tulhordott ) lencsek utan a napi + szemuveg kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Path of Exile 2
- További aktív témák...