- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
2×256 NAGYON kevés lesz! Inkább vegyél egy modulban 512-t (javaslom az Infineont, Samsungot vagy Kingstont) sőtt jobb lenne 2×512.
Nem 100% hogy kell ez a mostani lassú SATAmert sokkal gyorsabbakat igérnek. Szerintem jobban jársz egy 8MB kesses 120GBos 7200es PATA winyóval.
Szerintem elég a Toshiba DVD sokan dicsérik, a TEAC író okés, nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve.
Ha hosszú távra kell a VGA akkor minimum a 9800nonpro (9700pro-t már nem nagyon kapsz és nem is annyira tuningbarát és nem gyorsabb ó). Jobbat talán nem is érdemes venni mert sokat veszt az árából. Ez a 9800 kibírja 1-2évi és még akkor is aránylag jó lesz az ára.
Ne vegyél wireless egeret mert az elemektől nehéz és kicsit késik is (CSben az életed múlhat rajta :D)
Nem akarlak lebeszélni a csíftek házról de nézd meg ezt
[L]http://www.magicomp.hu/promo/dtkhaz.htm[/L] szerintem van fekete is.
Kelleni fog pár venti a házba és kényelmes lehet pár mobilrack.
Azért mindenre ne használd! Van amire a VCpapír sokkal jobb. Tudom hogy mások is azzal csinálják de ebben tanácsos őket követni... :D
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest