Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Légkompresszort szeretnék csinálni viszont egy problémába ütköztem amibe tanácstalan vagyok. A tartály egy klíma gáz tartály és eltávolítottam belőle a nyitó szelepet ami menetes és így a cső belseje is menetes. Ide szeretném becsatlakoztatni a nyomáskapcsolót viszont a gond az hogy a tartály cső nyílásánál a menet M14x1,2 5 és a nyomáskapcsoló bekötése pedig 1/2". Keresgéltem a neten ilyen közcsavart, adaptert, menetszűkítőt stb amivel meg tudnám oldani ennek az összekötését. Pl vettem egy 1/4 ről 1/2 re vezető közcsövet átalakítót viszont kotyog benne. Tudom hogy azért kotyog mert nem azonos a kettő menet de sajnos más megoldást nem találtam. Nem tudom ha pl menetragasztóval, rögzítővel bele ragasztanám ki bír e 5, 6 bár nyomást hogy ki ne nyomja. A csavart hozzá heggeszteni sem birom sajnos mivel réz. Esetleg milyen megoldást tudnátok javasolni erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest