- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
válasz Kartács #19240 üzenetére
Update: ha érdekel bárkit is
Corsair iCUE H150i ELITE LCD
Kicseréltettem, kaptam egy újat másnapra meg is volt (elég jól jártam így).
Persze első indításra hibaháromszög volt (pumpa most nem) de egy kis stresszelés és végigmentem az alap lépéseken, user error volt nem dugtam be eléggé a 20 pines commander core csatlakozót.Tökéletesen működik.
Egy Asus rog strix 4070Ti OC-t is sikerült -15% olcsóbban elhozzam. Öröm boldogság.
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
válasz jokeph #19242 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Megfogva bekapcsolom a gépet, de 0 rengés, zizgés, semmi!
Biztos, hogy nem mozog benne semmi.
Akkor intezem a cseréjét.
Köszönöm#19241sixpak Szerintem mindent érthetően leírtam. Nem tudom hogy jön ide bármilyen config.
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
Sziaszok!
Segítséget szeretnék kérni!Tegnap épült meg az új gépem egy Corsair iCUE H150i ELITE LCD hűtéssel.
- Viszont hibaháromszöget mutat már a gép áram alá helyezése kezdetétől.
- Elindítás után szépen elindul a gép (OS sincs még rajta) BIOS ig sem jutok el még felvinnak a ledek stb pörög minden, LCD kijelzőn megjelnik a 28C Liquid hőfok majd pár másodeprc és pirosra vált az összes Corsair AIO ventillátor és az alábbi pumpa/szivattyú hiba ikon jelenik meg rajta, monitoron se kép se hang.Reggel óta túrom a Corsair fórumot meg mindent, azon kívül hogy mindenki anyázik évek óta meg FW frissítést meg re-installt mondanak nincs sok megoldás.
- Alaplapi USB elosztót 1x-ről 2x-re már kiiktattam, mert erre is panaszkodtak, hogy nem jó, alaplapon van rajta mind2 USB
- LCD nagy csatlakozója a Corsair HUB-ban van benne fehér jelöléssel egybeillik.
- SATA tápot kap (ezt is átkötöttem már)
- Elvileg a pumpa a tápot a kis 1 vezetékes kábelről kapja az rajta van a CPU_FAN-on.Találkozott más is ilyennel?
(Alzáról vettem "bontott" termék volt, eléggé megtépázott dobozzal, de a hűtő hibátlan volt ránézésre, paszta már nem volt rajta, kérdés tesztelték e rendesen és miért kerülhetett vissza...!?) elindítottam közben egy hibabejelentést/cserét, gondolom ezt ilyenkor kicserélik egy újra akkor, ha nem jó...).
Köszi előre is.
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
DeepCool LS720 WH vélemények érdekelnének, van valakinek személyes tapasztalata vele?
Tesztek szerint az élvonalban, elsők között van.
Szenelyes tapasztalatra lennék kiváncsi, hang és beállítások terén.Egy épülő ”Corsair” buildhez lenne, de közel fele annyi mint a Corsair H150i Capellix XT és kb azon a szinten van valahol még jobban is teljesít.
13700K-ra kellene ami majd húzva is lesz picit.Masik kérdés a fény-szinkron, mert látom, ha nincs rákötve semmire akkor alap rainbow effect, de ha az alaplapra rákötöm akkor állítható.
Szinkronba lehet hozni ezeket az iCUE által vezérelt többi ventillátorral majd?Köszi
-
Kartács
aktív tag
válasz ScomComputer #19087 üzenetére
Ez elég baba, de ahogy látom fehér nincs belőle... :/
Az kellene az új buildhez.
Főleg, hogy nevetséges összegért adják... Corsair Capellixhez képest...[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
13700K-hoz keresek pár hónapon belül AIO hűtést.
Az alábbi 2 termékkel mik a tapasztalatok vagy tudtok jobbat ajánlani helyettük?
(white buildhez kellene első sorban, de bármit meghallgatok)- Corsair iCUE H150i Elite Capellix White 360mm
- NZXT Kraken Z73 RGB White 360mmAhogy néztem teljesítményben kb azonosak.
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest