- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marco0007
aktív tag
Ha már megnyílt a topic, bejegyzem elsőként ezt a csoda masinát
RAIJINTEK Triton
Nagyon jó cucc, prime alatt nem ment 60fok fölé a hőmérsékletem illetve BF4 alatt (3óra) 45fok körül mozogtak az értékekAzt mondják hangos a pumpa és a 2 venti. Nah most merem állítani, hogy nem tudtam az elején megmondani, hogy működik e az egész rendszer vagy sem (pedig világítottak a ledek). Beletöltöttem a színezéket és onnantól tudtam, hogy megy
(befestette az egész rendszert). Sajna nem rendelkezem szép felbontású kamerával így sajna nem tudtam megcsinálni az első magyar unboxingot és persze tesztekről is csak kép lesz. Eddig bátran ajánlom kategória nálam
Illetve van olyan ventilátor amit esetleg felrakhatok a radira a gyáriak helyett és mondjuk jobbak a hűtési eredményeik? Vagy mondjuk tiszta fekete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest