Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Na nekem amúgy csak nem oldódott meg a problémám az Arctic III 420-as fehérrel. Továbbra is a középső világitas elalszik ha felmelegszik a proci által a műanyag középső rész. Mindig mikor hidegen bekapcsolom megy normálisan. Világít fasza minden. Tolod a gamet és mikor már fél órája játszol legalább és meleg az egész akkor elalszik a világitas. Egy ideig tudod bekapcsolni ha megnyomod a közepét ugye ott van az érzékelő ha megnyomod akkor hozzáér és világit ha elengeded akkor megint nem megy. Írtam supportnak 1 hét volt mire válaszoltak a 3 nap helyett. Közölték hogy nem tudják mi a gond ha gondolom cseréltessem ki akitől vettem. Őszintén nem is értem a ticketjüket mivel még a számlát is becsatoltam hogy tőlük vettem. Az lett volna inkább az ügyintézési mód hogy látom hogy tőlünk vetted németországból kérlek ide ide postázd ha zavar. Gondolom majd most írok nekik és megint 1 hét mire válaszolnak. Szóval az Arctic Support nincs a helyzet magaslatán ahogy látom. A hűtő működik amúgy csak a vilagitas nem megy középen. Video róla. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Corsair H115i - CSAK AMD
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360S (RGB mentes) - FEHÉR
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest