Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hadogabi1

senior tag

Na nekem amúgy csak nem oldódott meg a problémám az Arctic III 420-as fehérrel. Továbbra is a középső világitas elalszik ha felmelegszik a proci által a műanyag középső rész. Mindig mikor hidegen bekapcsolom megy normálisan. Világít fasza minden. Tolod a gamet és mikor már fél órája játszol legalább és meleg az egész akkor elalszik a világitas. Egy ideig tudod bekapcsolni ha megnyomod a közepét ugye ott van az érzékelő ha megnyomod akkor hozzáér és világit ha elengeded akkor megint nem megy. Írtam supportnak 1 hét volt mire válaszoltak a 3 nap helyett. Közölték hogy nem tudják mi a gond ha gondolom cseréltessem ki akitől vettem. Őszintén nem is értem a ticketjüket mivel még a számlát is becsatoltam hogy tőlük vettem. Az lett volna inkább az ügyintézési mód hogy látom hogy tőlünk vetted németországból kérlek ide ide postázd ha zavar. Gondolom majd most írok nekik és megint 1 hét mire válaszolnak. Szóval az Arctic Support nincs a helyzet magaslatán ahogy látom. A hűtő működik amúgy csak a vilagitas nem megy középen. Video róla. [link]

[ Szerkesztve ]

TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,

Új hozzászólás Aktív témák