Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Jaja, folyó vízben/nagy fölösleg vízben áztatgasd kicsit a kókuszszeleteket/darabkákat, ennyi a ''titka''. Olaszországban minden sarkon lehet igy preparált kókuszt kapni, s igen jó :)
-
delta9
senior tag
és nem is mellékes, ami a Gyalog Galopp DVD-n van extraként a kókuszdió felhasználására. Na azt ajánlom +nézésre mindenkinek. én majdnem vertem egy hidat tőle.
-
Phobos
aktív tag
hashajtó..? ezt nem tudtam...
-
Agyasima
őstag
Azonban vigyázni kell ám a kókusszal, ne egyél sokat egyszerre.
Ugyanis TERMÉSZETES HASHATÓ! Ez nem vicc.
Olyan érzés mint amikor vizelsz, csak éppen a másik kijáraton... -
DrSoul
őstag
Én többször ettem kókuszdiót: fel kell törni, kiszeded a belét (ami kívül barna, belül fehér... :))
Semmi olajasat nem kéne érezned. Ha nem finom, akkor rossz a kokuszdió. Simán előfordulhat. Persze nem olyan, mint a Bounty, de ha elkezded rágcsálni, érezni fogod azt a finom ízt... -
Vertic
aktív tag
Én egy csomó ideig szenvedtem azzal, hogy szétfűrészeltem jobb híján, ami rohadt sok ideig tart, és koszos megoldás. Viszont láttam egy műsort a tvben valahol, ahol a fószer egy bozótvágóval rávágott egyet, mire kettérepedt annyira, hogy szét lehetett szedni. Úgyhogy áttértem a húsklopfolóra én is. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát, pech. Add nekem, én szeretem :) De egyébként is jobb frissen. A kókusztejet én se szeretem, de a húsa király (tényleg olajos, nem véletlenül csinálnak kókuszolajat is)
Egyébként milyen módszerrel szedted szét? -
DJ Mythos
aktív tag
Szerintem daráld le... :D
-
Sidaries
őstag
Na én még nem csináltam ilyen barom témákat, de egyszer el kell kezdeni ezt is. :) Történt ugyanis, hogy vettem nagy lendülettel egy kókuszdiót. Szétszedtem és kiszedtem a belét. DE EZ ÍGY NEM FINOM! Mit csináljak vele. Tiszta olaj vagy mittudomén micsoda. Most éppen kiszárítom, de nem tudom mit kell csinálni vele, hogy olyan igazán ehető legyen. Ötletek?
Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Bluetooth hangszórók
- Hálózatokról alaposan
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Napelem
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest