Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
Jaja, folyó vízben/nagy fölösleg vízben áztatgasd kicsit a kókuszszeleteket/darabkákat, ennyi a ''titka''. Olaszországban minden sarkon lehet igy preparált kókuszt kapni, s igen jó :)
-
delta9
senior tag
és nem is mellékes, ami a Gyalog Galopp DVD-n van extraként a kókuszdió felhasználására. Na azt ajánlom +nézésre mindenkinek. én majdnem vertem egy hidat tőle.
-
Phobos
aktív tag
hashajtó..? ezt nem tudtam...
-
Agyasima
őstag
Azonban vigyázni kell ám a kókusszal, ne egyél sokat egyszerre.
Ugyanis TERMÉSZETES HASHATÓ! Ez nem vicc.
Olyan érzés mint amikor vizelsz, csak éppen a másik kijáraton... -
DrSoul
őstag
Én többször ettem kókuszdiót: fel kell törni, kiszeded a belét (ami kívül barna, belül fehér... :))
Semmi olajasat nem kéne érezned. Ha nem finom, akkor rossz a kokuszdió. Simán előfordulhat. Persze nem olyan, mint a Bounty, de ha elkezded rágcsálni, érezni fogod azt a finom ízt... -
Vertic
aktív tag
Én egy csomó ideig szenvedtem azzal, hogy szétfűrészeltem jobb híján, ami rohadt sok ideig tart, és koszos megoldás. Viszont láttam egy műsort a tvben valahol, ahol a fószer egy bozótvágóval rávágott egyet, mire kettérepedt annyira, hogy szét lehetett szedni. Úgyhogy áttértem a húsklopfolóra én is. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát, pech. Add nekem, én szeretem :) De egyébként is jobb frissen. A kókusztejet én se szeretem, de a húsa király (tényleg olajos, nem véletlenül csinálnak kókuszolajat is)
Egyébként milyen módszerrel szedted szét? -
DJ Mythos
aktív tag
Szerintem daráld le... :D
-
Sidaries
őstag
Na én még nem csináltam ilyen barom témákat, de egyszer el kell kezdeni ezt is. :) Történt ugyanis, hogy vettem nagy lendülettel egy kókuszdiót. Szétszedtem és kiszedtem a belét. DE EZ ÍGY NEM FINOM! Mit csináljak vele. Tiszta olaj vagy mittudomén micsoda. Most éppen kiszárítom, de nem tudom mit kell csinálni vele, hogy olyan igazán ehető legyen. Ötletek?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung HW-T420/EN Hangprojektor 150W
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest