Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz Avayasoft #48751 üzenetére

Szia!

Lesz EPG majd. Egyelőre nem az EPG volt a fő prioritás. Tudom, hogy az a legtöbbet várt feature, csak először a lejátszást szerettem volna stabillá tenni. Az EPG-t meg VodkaTV alatt kísérleteztem ki stabilra. Akkor hetekbe telt felhúzni és sajnos nem az adással jön, külön kell összeszedni. Most remélhetőleg már lesz valamennyi rutinom, hogy gyorsabban menjen a folyamat, de a régi kiegészítőben is kb a forráskód fele csak az EPG-t szedte össze, valószínűleg itt sem lesz egyszerű folyamat.

De ha már rákérdeztetek... Szerintetek van értelme berakni a beállításokba, hogy szedjen az időben visszafele is EPG-t? Vagy elég mindig csak a letöltés időpontjától az időben előre?

A feliratos kérdésre pedig: Sok csatorna jön felirattal. Ha elindítod a lejátszást, lesz egy felirat gomb a Kodi playeren.

Ezen belül az "enable subtitles" legyen kikapcsolva. Sajnos ezt per csatorna (sőt, talán per lejátszás) meg kell lépni most, a jövőben tervezek berakni opcionálisan globális felirat kikapcsolásra lehetőséget az addon beállításokban.

Új hozzászólás Aktív témák