-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nizo
lelkes újonc
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A THE MOVIE DATABASE PYTHON scarpert használom! Az ujabb letöltésekből alig van találat!
Van jobb alternativa?
üdv -
hyper83
tag
Sziasztok,
tudnátok esetleg olyan magyar filmes addont mondani, ami listáz debrides linkeket is? Eddig a Moviesharkot használtam, de sajna a captcha miatt már nem működik. Köszi előre is!
-
Hege1234
addikt
vargalex
egy olyan lehetőség lenne, hogy a ScrapingAnt -et használva pl. az addon-ba egy random mail címmel regelve
van ingyenes lehetőség csak nem lehet a 10.000 lekérést meghaladni
és akkor minden hónapban ingyenesregisztrálva ad egy api token-t
esetleg lehetne egy opció az addon-ban, hogy mindenki megadhatná a saját api tokenjét?kipróbáltam és visszaadja a teljes oldalt
egyszerű a használata is
(persze csak a python részre értem az, hogy ezt
még a kodi mennyire tudja hátráltatni ahhoz nem értek)egy a gondja, hogy nem pillanatok alatt történik a lekérés
viszont jobb lenne mint a semmi vagy, ha többi oldal is elkezdene bekeményíteni..import requests
import urllib.parse
#from bs4 import BeautifulSoup
sa_key = 'API_TOKEN' # paste here
sa_api = 'https://api.scrapingant.com/v2/general'
qParams = {'url': 'https://filmezz.club/', 'x-api-key': sa_key}
reqUrl = f'{sa_api}?{urllib.parse.urlencode(qParams)}'
r = requests.get(reqUrl)
print(r.text) # --> html
#soup = BeautifulSoup(r.content, 'html.parser')kettőskereszteztem, de működik soup-al is megkönnyítve a további scrape-elést
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Alex
A tv2 play premium most hogy megy?
Beírtam a felh. Név jelszót, kiléptem, vissza, de semmi változást nem látok, nem jött be a mozi+, stb.
Nem lett több nézhető dolog.
Én bénázok?
Beírom mégegyszer a jelszót, hátha...
Köszi
Töröltem, telepítettem, beírtam, semmi[ Szerkesztve ]
-
pkollar
tag
A https://filmek-magyarul.club, és a https://sorozat.eu benne van már valamelyik addonsban?
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
A feliratok nagyságát hol lehet beállítani?
Nagyon nagy nekem az alap nagysága.
Köszönöm szépen.
-
KaqXar19
tag
hello,
milyen lehetosegek vannak most arra, hogy tv adasokat nezzek, akar kulfoldrol is? vpn nem problema.
anno telenor tv-t belottem, ment is, de az regen volt. vodafonra, vagy yettel-re van valami megoldas? letezik esetleg sima m4 addon is? ha igen, jon hd-ben?koszi
-
brazos
senior tag
válasz KaqXar19 #41074 üzenetére
Előfizetsz a külföldről is elérhető, előfizethető magyar iptv szolgáltatásokra, ez az egyik lehetőség. Ahogy felettem is írták, létezik a szlovák sweeet tv, ami magyar nyelvű adásokat is sugároz, de előfizetés is kell hozzá.(már, ha egyáltalán magyar tv adásokat akarsz nézni) A másik, hogy kínlódsz a Kodi-val, és ahogy régen is volt, -és ezt azért tudnod kéne- m4 addon, ma is van, de nem sokra mész vele. Jön ugyan hd-ben, de van, mikor csak kép van, hang nincs. A yettelre meg még nem írtak konkrétan addont, gyanítom, nem is fognak.
[ Szerkesztve ]
-
KaqXar19
tag
1300Ft/ho, nem is rossz. Firetv stickre vajon fel lehet muteni?
brazos: m4 addont csak olvastam, hogy van, nem probaltam. anno telenor tv-vel, meg digi addonnal probalkoztam, azok mentek is. csak hat azota sokminden tortent, ugye.
Mr Dini nem tudta osszeutni az addont, hogy menjen az upc, gondolom most hogy vodafone lett , semmi nem valtozott.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz KaqXar19 #41077 üzenetére
M4 kiegészítő működik és jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cof
veterán
-
brazos
senior tag
válasz blakey #41078 üzenetére
Nos, ez így nem teljesen igaz! Jelenleg sem, meg eddig is jó ideje a Kodiban az M4 addoban az Élő műsornak bármelyik felbontását is választod, csak kép van, hang nincs. És ez nem per pillanat van így, már tavaly is ez volt, szóval nem tudom, te mikor néztél utoljára erre rá, de az igen régen lehetett.
A képpel semmi gond nincs, de nincs hangfolyam a streamban, ahogy a ma elsőnek készült, és másodiknak betett képen is látható. És mondom, ez nem csak a mai napra jellemző, már tavaly óta ezzel van gond ennél a kodi M4 addonnál.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz brazos #41080 üzenetére
Már többször feltettem magamban a kérdést, de most ide is leírom, magadtól vagy ilyen vagy megkérnek rá? Épp most nézem a kézilabdát és hibátlanul működik (eddig is jó volt) van kép és hang is 1080p, Kodi Nexus. Felmerült már benned, hogy nálad van a hiba?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
brazos
senior tag
válasz blakey #41084 üzenetére
Felmerült már magadban az, hogy esetleg nem véletlenül írom be, hogy hiba van, mert az van, továbbá minden más pontban, -értem ezalatt a rögzített, egyéb M4 műsorokat- van hang, csak az élő streamnál nincs és nemcsak nálam van ez a hiba. Tavaly, amikor ez felmerült, többen s jelezték ugyanezt a hibát, utána lett egy addon frissítés, gondolom az élő strem linket cserélték ki egy másikra, kis ideig jó volt, azután a mostani addonra való frissítéssel visszajött ugyanez a hiba. Az meg hogy nálam lenne a gond, hibás felvetés, mert akkor az m4 addon többi pontjában lévő , rögzített streamoknak sem lenne hangja, de mint írtam azoknál nincs gondom, eleve csak az élő stream pontban lévő streamoknak nincs hangja. Ez pedig nem túl valószínű, hogy az én eszközhibám lenne, gyakorlatilag inkább az addonban lévő m4 streamcím lehet a hiba forrása. Amúgy minden egyéb, más (nem m4-es) addonban futó streamnak van hangja, tehát a feltevésed abszolúte hibás, akkor mást sem tudnák hanggal lejátszani, -mivel hogy a gép időközben nem változott, a net is jó, mivel, más magyar és nem magyar stream címekkel gond nélkül elboldogul- szóval ideje lenne, ha elmagyaráznád, hogy miért is nálam van hiba.(de ha lehet, konkrét, és ne feltételezéseket írj, meg gondolomra, hasra ütve)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz brazos #41088 üzenetére
Most is jó, van hang az élő "stream" esetében is, tehát mindenképp nálad van a hiba.
Remélem elég bizonyíték. Nézz körül a saját házad táján és ne írj mindig általánosan. Talán többre jutnál, ha inkább utána kérdeznél, hogy esetleg másnál nincs-e hiba.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
Ha tudnám a jelenlegi m4 addonban az élő pont alá milyen streamcím van betéve, meg lehetne nézni, milyen codeckkel van a hang továbbítva, az meg eleve röhejes, hogy az online stream addonban futó m4 streamban működik, és van hang, szóval kéne az a stream cím, akár magánban is, de az is megfelelő volna, ha te tudod a stream címet, tedd be azt a vlc-be az kiírja milyen codeckel van a hangsáv kódolva. A gépen rengeteg kodeck van, ac-3. aac-3(2), h-264. hevc-h-265 stb. máshol ilyen gondom nincs a Kodiban, csak az M4 Élő részében.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz blakey #41091 üzenetére
Ilyen képet én is tudok mutatni, csak ez nem a különálló M4 addonból van lőve, hanem az onlinestream.hu addonban lévő M4 csatornánál a legalsó, 8-as stream esetében.
és ami a vicc, most éppen jogdíjas adás megy ott, és a legviccesebb hogy Budapesti, magyar Ip címmel, többéves, magyar Inviteles előfizetéssel a Kodi-ban az onlinestream.hu addonban az m4 csati most jelenleg ilyen képre váltott át.(az ezt megelőző reklámban volt kép és hang)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz brazos #41093 üzenetére
De, a különálló kiegészítőből való a kép, pont abból amiből te is készítetted, tehát pont ugyanolyat készítettem, mint te, csak nálam van hang, nézd meg a bal felső sarkot, pont ua., mint nálad.
Nálad van a hiba, úh., ott próbáld megoldani, és nincs értelme itt általánosítanod, hogy márpedig hibás a kiegészítő.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Amit linkeltem a topikban: [link]
Nem olyan bonyolult, e-mail cím meg a jelszó mezőt kell kitölteni és működik. Gondoltam, hogy csinálok egy magyarosítást és ezzel együtt magyar verziót de aztán 2 sorért nincs értelme, rájöttem.
Csak az élő TV-hez jó, igen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A boxomon Kodi 19 „Matrix” van,
Érdemes lecserélni Kodi 20 „Nexus”-ra?
Ha lecserélem a teljesen tiszta telepítés lesz, és kezdhetek mindent előről, /kijelzó óra, távirányító .... stb./ ?
-
blakey
titán
válasz Zen_Ronin #41098 üzenetére
Milyen boxodon? (Gondolatolvasás kezdődik , a csillagok azt mondják, hogy CoreELEC fut az Amlogic boxodon, ahol használsz vfd-t és remote.conf-ot) Igen, kezdhetsz mindent az elejéről.
Érdemes-e vagy sem, az csak, akkor fog számodra kiderülni, ha kipróbáltad. Próbáld ki egy másik eszközön.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest