Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex #37083 üzenetére
Köszi, ezt ki tudtam sakkozni, a sorozatokba viszont már beletört a bicskám. A TMDB a sorozatokat már nem úgy kezeli, mint a filmeket. Vagyis amíg filmeknél rányomok a borítóra és egyből jön az ablak, hogy mivel akarom lejátszani, addíg a sorozatoknál almenübe lép, hogy válasszak évadot, újabb almenüben epizódot és utána jönne az ablak.
Próbáltam úgy beállítani, hogy tök mindegy melyik évadra, azokon belül melyik epizódokra nyomok, simán csak keresse meg nekem a sorozatot a címe alapján, ahogy a filmes kereső is megy. De bármit adok meg neki, semmit sem keres, csak TMDB hibát dob ki.Próbáltam ugyanezzel a sorral, majd type=2 értékkel, title helyett showname-el, néztem a log fájlt, próbáltam belőle kihámozni a paramétereket, átírtam a sort, ami nagyjából csak sorrend változás volt, de egyik variációval sem tudtam keresésre bírni. A netmozi-val próbálkoztam. Legutóbb így:
"search_episode": "plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=1&search={showname}"
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest