- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- iPad topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
univerzita #3324 üzenetére
Sajnos ebben teljesen járatlan vagyok, de ha leírod a menetét, akkor meg fogom tudni csinálni. Köszönöm.
Közben megoldottam, a "hozzáadásból" rájöttem
-
NoOne1976
őstag
Adott egy Minix Neo U1 lejátszó, amivel nem boldogulok.
DLNA-n keresztül szeretnék lejátszani filmeket. A lejátszó kilát az internetre, sőt, a servioo-t is látja a VLC programból. Tehát biztos, hogy az jó, ráadásul 2 tv-n is megy szintén.
A bajom az, hogy a VLC-nél minden csak sztereo, akár be/kikapcsolom a passthrough-t. Ez igaz dlna-n keresztüli lejátszásra és usb-n keresztülire is. A gyári Kodi, ami telepítve van rá, az meg nem éri el a filmeket, Could'n connect to media server hibát ad. A serviio pedig megjelenik a listában. Ha usb-re dugott vinyóról megy a film, akkor van DD és DTS az erősítőn az optikai kábelen keresztül.Mit kellene állítani? Mert próbálkoztam, de nem megy, ebben a formában meg semmire nem jó az egész, mert nem 2.0-n akarok filmet nézni hálózatról, mivel pont a másolgatást akartam elkerülni.
Mit kell állítani a Kodin, hogy elérje a servioot?
És mit kell állítani a vlc-n, hogy legyen 5.1-es audio?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest