- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
Állitólag ezen driver feltelepitése után a listában szereplő TV Stick-ek működnek. Bár nekem Gigabyte U8300 van, amit nem támogat, mert ebben már Conexant CX23102 dekóder chip van, és nem Realtek RTL2832U ami az U7300-ban. De bizom benne hogy erre is kitalálnak valamit a fejlesztők.
-
csori23
aktív tag
Sziasztok. A minap vettem észre hogy a Port.hu és a youtube kiegészitő már nem működik. Tud erre valaki valami megoldást?
-
csori23
aktív tag
Sziasztok. Örülök ennek a topiknak. Végre van hol megosztani a gondunkat/bajunkat, tapasztalatainkat..
Nos, adott egy ilyen androidos tv box. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az árához képest szépen teljesit. Egy gondom akadt most vele a Kodiban. Ha online streamet/filmet nézek és pl. bele akarok húzni a filmbe vagy épp vissza, akkor kilép a Kodiból. Minden más tökéletesen és akadásmentesen működik. A 4K video sem akasztja ki.
Eddig 4.0 helix volt fenn, most frissitettem 4.2-re, de ennél is csinálja.
Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest