Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
SunMount3r #1428 üzenetére
Én az universal movie scraper-t használom, mert a TMDB ami gyárilag van nem ismer fel mindent magyarul, sokszor nincs leírás stb.
Az universalban is minden tmdb-re van állítva és magyarra ahol csak lehet, így elég nagy eséllyel ismer fel mindent és mindnél van magyar leírás is..
Direkt kipróbáltam 180mappa volt abból melyikkel mennyit ismer fel(jól), és mennyinél van magyar leírás is.
TMDB egy csomót rosszul ismert fel és a leírás is hiányzott. Universal meg a nagy részét jól felismerte, leírás is rendben volt mindenhol.
A maradékot meg kézzel kellett felismertetni, a file neveket én is átírtam ahol kellett. -
a8l
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest