Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni." Én ezt úgy értettem, hogy létrehozol egy filmek és egy sorozat mappát, és mindkettőt be tudod tallózni a torrent kliensnél, hogy azért menjen még a visszatöltés is. Ezért kérdeztem, hogy ezt hogyan, milyen klienssel? Emlékeim szerint a uTorrent csak egy mappát tud kezelni, de persze ez lehet változott (2.2.1-nél még lemaradtam), vagy más kliens máshogy tudja kezelni a mappákat (akár többet is). Mert ahogy én értettem a kérdést @Weilan egy mappába tölt mindent amit viszont nem tud megosztani a médiatár általi csoportosításnak (film/sorozat/zene/stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest