Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Itt egy angol nyelvű leírás, ami lépésről lépésre bemutatja, hogy lehet egy olyan menüpontot létrehozni a főmenüben, amely egy konkrét mappában levő filmek/sorozatok/bármi tartalmát mutatja – én ennek alapján csináltam: [link]
Az egésznek a kulcsa, hogy először ún. smart playlistet kell létrehozni, ami tulajdonképpen leszűri a kívánt mappa (mondjuk a gyerekfilmek mappája) tartalmát, aztán az újonnan létrehozott menüpontot úgy kell beállítani, hogy erre a smart playlistre mutasson. -
gyűrű
addikt
-
Beni2360
félisten
Hát ezeken már túl vagyok de ismét ráfeküdtem a kíváncsiság végett és rájöttem ami SAMBA-n meg van osztva azt nem engedi nekem NFS-sel megosztani. És már vagy 3 éve tökéletesen megy a SAMBA megosztása. Vagy valamit rosszul csinálok de olyan egyszerűen adja magát, hogy nincs apelláta. Pl a video mappát nem engedi felvenni mert jelzi, hogy már megosztott.
-
blakey
titán
Mede8er-em volt előtte, és azon is NFS-en keresztül néztem a filmeket, mert elég nagy bitrátájúakat nézek, ezért is jobb az NFS.. - SMB-t használok évek óta, mert nincs semmi probléma vele, természetesen az NFS mindig ott van ha netán szükség lenne rá. Nem tudom te mekkora bitrátájú filmeket nézel, de egy 120-150Mbps film hibátlanul megy SMB-n is, adj egy esélyt az SMB-nek és próbáld ki, küdés helyett. SMB3 és NFS között kb. semmi küólönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest