Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Úgy gondolom, hogy a CE (CoreELEC) egy olyan rendszer, amely támogatja a Kodit, de például a SmartTube-ot nem tudom telepíteni rá, mert az egy Androidos alkalmazás. Amit korábban ajánlottál, az nem oldja meg teljesen a problémáimat. Van egy régi tévém, amit okosítani szeretnék, és szükségem van reklámmentes YouTube-ra és Kodi-ra, mindezt akadásmentesen. Egy olcsóbb Xiaomi TV box valószínűleg megoldaná ezt, de úgy gondoltam, veszek egy jobbat AliExpressről. Azonban a kínai TV box gyári Android rendszere nem a legjobb a jelenlegi tapasztalataim szerint.
-
11hh
tag
Most kipróbáltam pendrive-ról tesztfájlokkal, de nem váltott frekvenciát. Feltettem egy VLC playert is, de ott sem történt váltás. Általában DLNA-t és Kodi kiegészítőket használok, de a mozgások folyamatosan akadoznak. Volt nálam egy Xiaomi TV box, és azon gördülékeny volt a lejátszás. Lehet, hogy nem a legjobb TV boxot választottam, bár erősnek tűnt, azt hittem, nem lesz gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest