- iPad topik
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
persze
lehet telepíteni mellé, csinál magának egy repot...
@ oszy:
ittenvagyon, githubról leszedhető
szépen szedi le a feliratokat is az opensubtitles-ról.@mikrofon:
nekem az a gondom, hogy én nemalarom letorrenetezni 8-10-20 gigás filmet, hanem kb. 1 perc késleltetéssel elindítom és a bufferba tölti.
namost próbáltam a próbálkozásaim során megnyitni a enkórról magyar nyelvű filmeket és a memóriába letöltve kb. 800-900 megás szeletet töltött le, szépen elindult a film , pár perc mulva leállítottam, megnyugodva hogy müxik, "streamel" és az asztali gépemen viszont ott volt az enkór aktivitás alatt, hogy vissza kellene töltenem, mert ugye x film nemvisszatöltése után próbaidőre felakasztanak az enkóron.ígyaztán az lett a megoldás, hogy csakazért lehuztam a laptopra is, hogy vissza tudjam osztani, de igy meg nincs sok értelme, hiszen ha letöltöm onnan meg is nézhetném,
csak a MiBoxra nemtölteném le, szimpatikusabbnak tűnt a memóriába való szeletelgetett letöltés , hogy megnézzem.lehet hogy mégiscsak tennem kellene egy tárhelyet a tv boxra és oda gyüjteni a megnézett filmeket?
De akkor mindig bekapcsolva kellene lennie a seedeléshez, legalábbis a 48 óráknak meg kellene lenni.dilemmába vagyok, de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest