- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kekfog csendes tag Sziasztok! Van egy H96 Max 8K Ultra HD-és boxom, ami 13.0-ás androidot futtat. Több sorozatot, filmet megnéztem már vele, főként a dmdamedia és a netmozi Kodi kiegészítőkön keresztül, jó is volt. Elkezdtem nézni egy sorozatot a dmdmedia-n (Brooklyn 99), a 6. évadig jó is volt, a 7. évadtól meg azt csinálja, hogy elindul a film kb. 2 másodperc alatt lefagy a kép, a hang tovább megy, majd az is 3-4 mp után lefagy, majd ugrik egyet és kb. ugyanezt ismétli meg. A netmozin is fenn van ez a sorozat, de ugyanezt csinálja a lejátszó ott is. Letöltöttem torrentről ezt a 7. évadot, de a Kodin pendrivról lejátszva is ugyanez a probléma. Telepítettem VLC media playert, azon is ez a probléma. A gyári médialejátszó a videót tök jól lejátsza, de a hangot meg nem.   
 Próbáltam rendszert frissíteni, de nem tudtam, mert azt írta ki, hogy a legfrissebb van fenn.
 Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- !AKCIÓ! - Wharfedale Slim Bass 8 - 200W RMS / 400W Peak
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest