Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
Sziasztok!
Segítsetek rendet rakni a fejemben!
Eddig Dune Smart D1-et használtam, de elég kötött, nem tudom hallgatni az ALAC hangfájljaimat és sok *.mov videóval sem tud mit kezdeni.
Két utat találtam, az egyik a pi2 a másik egy MXIII-G (2GB/8GB) Android TV. Az utóbbi szimpatikusabb, nem kell sokat babrálni. Milyen a képminősége? Jól értem, hogy van hozzá távirányító is és csak a megfelelő KODI-t kell telepíteni, konfigurálni és már rendben is volnék? Erre lehet Openelec-et tenni, vagy valamit félreértettem és nincs rá szükség? Ami kell, bd iso (3D nem fontos), h264, h265, mov, ALAC, FLAC, APE, Youtube.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest