Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tettem fel ezt:
KMPlayer v3.0.0.1439 (magyar)1.
Az a gondom hogy az mpg fájljaimat amik átlagban 40 mp-esek (reklámok) kb. 36 mp-ig lejátsza képpel, majd ott a kép lefagy de az audió szépen lejátszódik 40 mp-ig.A sima WinMPlayer meg viszi gond nélkül.
A gyári beállításokat használtam.
Mitől akadhat el a videó a vége felé?2.
A másik genyóság meg az, hogy a KMPlayer magához rendeli a video fájlok lejátszását (file association), és hiába vannak kivéve a pipák, továbbra is ő játsza le pl. az AVI-t és társait. Csak úgy tudom a kezéből kicsavarni az irányítást, hogy az adott video fájlon jobb klikkelek és hozzárendelem a korábbi lejátszó programot, + kipipálva hogy mindig csak az adott programot használja ehhez a fájltípushoz!
Na most ezt eljátszani 10-20 típusnál, nem olyan mókás... igen olvastam, hogy a registryben is lehet bütykölni ezen, na de oda nyúlnék a legkevésbé. :SHát ezek a bánataim, amúgy meg kezdett szimpatikus lenni ez a lejátszó. Igaz mikor először végigkattintgattam a beállításait, azt hittem a NASA vezérlőtermébe kerültem... Ez már több mint sok(k)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest