- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tettem fel ezt:
KMPlayer v3.0.0.1439 (magyar)1.
Az a gondom hogy az mpg fájljaimat amik átlagban 40 mp-esek (reklámok) kb. 36 mp-ig lejátsza képpel, majd ott a kép lefagy de az audió szépen lejátszódik 40 mp-ig.A sima WinMPlayer meg viszi gond nélkül.

A gyári beállításokat használtam.
Mitől akadhat el a videó a vége felé?2.
A másik genyóság meg az, hogy a KMPlayer magához rendeli a video fájlok lejátszását (file association), és hiába vannak kivéve a pipák, továbbra is ő játsza le pl. az AVI-t és társait. Csak úgy tudom a kezéből kicsavarni az irányítást, hogy az adott video fájlon jobb klikkelek és hozzárendelem a korábbi lejátszó programot, + kipipálva hogy mindig csak az adott programot használja ehhez a fájltípushoz!
Na most ezt eljátszani 10-20 típusnál, nem olyan mókás... igen olvastam, hogy a registryben is lehet bütykölni ezen, na de oda nyúlnék a legkevésbé. :SHát ezek a bánataim, amúgy meg kezdett szimpatikus lenni ez a lejátszó. Igaz mikor először végigkattintgattam a beállításait, azt hittem a NASA vezérlőtermébe kerültem... Ez már több mint sok(k)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest