- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinyuszka
csendes tag
Sziasztok !
KM playert használok mióta össze hasonlítottam az összes menő lejátszóval és ő produkálja a legszebb képet. XP-én használtam zökkenő mentesen de mostanában
váltottam windows 7-re ugyanazzal a beállításokkal tapasztaltam azt hogy a videók
indításánál a tálca és a programok ablakkeretei át váltanak egy gyengébb színsémára,
gondolom az aero felület nem bírja az adott leképezési beállításokat...
Átfedéses mixer (alap) leképezést használok mert szeretem ha a felirat a kép alatt
van és ebben a módban kapom a legszebb képet. próbáltam több fajta leképezést
de mesze el maradnak az alaptól.
Kérdésem az hogy létezik e olyan beállítás ami az alap átfedéses mixert használja de ugyanakkor nem jön elő ez az idegesítő aero felület villogás minden videó indításnál.
Valaki tud valami ötletet szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tanuljunk angolul!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest