Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinyuszka
csendes tag
Sziasztok !
KM playert használok mióta össze hasonlítottam az összes menő lejátszóval és ő produkálja a legszebb képet. XP-én használtam zökkenő mentesen de mostanában
váltottam windows 7-re ugyanazzal a beállításokkal tapasztaltam azt hogy a videók
indításánál a tálca és a programok ablakkeretei át váltanak egy gyengébb színsémára,
gondolom az aero felület nem bírja az adott leképezési beállításokat...
Átfedéses mixer (alap) leképezést használok mert szeretem ha a felirat a kép alatt
van és ebben a módban kapom a legszebb képet. próbáltam több fajta leképezést
de mesze el maradnak az alaptól.
Kérdésem az hogy létezik e olyan beállítás ami az alap átfedéses mixert használja de ugyanakkor nem jön elő ez az idegesítő aero felület villogás minden videó indításnál.
Valaki tud valami ötletet szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs