Hirdetés
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hővezető paszták
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dr. Akula #49 üzenetére
Ez az ugyanolyan consumer-consumer dolog azért kijött volna már az évek alatt, ha mindenki arra panaszkodott volna, hogy 3 év után kuka lett a gépe. Persze, vannak jobb és rosszabb sorozatok. (A diplomamunkámat egy Acer Aspire 5315-ön írtam, egy Celeron M-el és 512 MB rammal - nem kis képeket kellett szerkesztenem GIMP-ben, izzott rendesen, mégis a mai napig működik, igaz retró játékokat futtatok rajta, a HP NX6110 “üzleti” meg a negyedét se bírta ki, igénybe se volt véve, a Satellite dettó.) Ezek alapján még igazat is adnék neked.Értem, amit a márkákról írsz, rengeteget számít, hogy ha beüt a ménkő, az adott gyártó miként fog egy garanciális ügyintézéshez hozzáállni..Ez szerintem nem szerencse kérdése. Egyébként a szóbanforgó A512-em is járt garanciális korában szervízben, winchester halál miatt. Az is egy tucattermék, az is elromolhat, de mégsem volt szájhúzás, nem úgy, mint a HP és Toshiba esetében…”Üzleti gépet kell venni, mert az bírja” gondolatban se hiszek, elvesztettem már minden reményemet, ahogy egyébként már úgy enbloc az összes manapság gyártott elektronikai termékben..
-
válasz
Dr. Akula #46 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotyogok de a Toshiba közelében sincs egy Lifebooknak. Az egyik ügyfelem vett komoly Toshiba-t. 450.000Ft volt az édesapjának. Én csak telepítettem. Egy év után egyszer csak nem lehetett többé bekapcsolni... Garanciális volt, de akkor is... Ezen kívül volt még dolgom Toshiba laptopokkal. Én is úgygondolom, hogy hogyan is fogalmazzak?! Gagyik... A Fujitsu kivonulását én is veszteségként élem meg. De én is mindenkinek azt mondtam mikor tanácsot kértek, hogy Lifebookot vegyenek de szinte mindenki inkább HP-t vett majd dobott a kukába ... aztán mégis megint HP-t vett... körbe körbe... érthetetlen... Sajnos a népnek a gagyi kell mert annak acélos a marketingje meg a Győzikének is olyan van! Na ez a gond...
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Dr. Akula #21 üzenetére
A kategóriákra tett megjegyzés teljesen jogos, de egy olyan környezetben, mint amiben a Fujitsu működött - azaz, hogy a legtöbb hardveres dolgot igyekeztek házon belül megtervezni - hosszú távon nagyon is számít a céges kultúra hatása a termékek színvonalára más gyártók azonos osztályú portékáihoz képest.
A PC/laptop erre lehet, hogy nem a legjobb példa, de pl. a billentyűzet/monitor vonalon nagyon is érződik, hogy volt egy egységes formatervi és ergonómiai elképzelésük arról, hogy ársávtól függetlenül milyenek legyenek a termékeik. Pl. a Fujitsu volt talán az utolsó PC brand, aki még kínált fehér színű perfiréiákat, mert tudták, hogy az egészséügyi beszerzéseken azt preferálják (bár mint látjuk ez kevés volt az életben maradáshoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég kiemelte, hogy a támogatási szerződéseiket teljesítik, és jövő tavaszig a termékeket is szállítani fogják.
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest