Hirdetés
- Már a célegyenesen gyorsít ki a PCI Express 7.0
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
norci84
tag
Sziasztok! Mittu88-nak megy a nagy piros a 2 Brainwavz fülesért!Köszönöm a gyors,és korrekt üzletet!
-
norci84
tag
Palee1989-nek kérnék egy pirosat,egy remek JVC HA-FX1X füleshez jutottam hozzá a jóvoltából!Korrekt,türelmes,és segítőkész eladó!Köszönöm!
-
norci84
tag
Kam1kaze fórumtársnak jár egy piros!16gb-os sdhc kártyát vettem tőle!Pikk-pakk lezajlott az üzlet,ment minden flottul a megbeszéltek szerint!Korrekt,megbízható eladó,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
.bruszli. kollégának jár a piros!Egy 16gb-os microsd-t rendeltem tőle,iszonyat gyors volt!Még oda sem ért a pénz,de a kártya már megjött!!Korrekt,gyors és nagyon megbízható!Öröm volt üzletelni vele,megjár a pozitív értékelés neki!
-
norci84
tag
Pirospontot szeretnék kérni helena0321-nek,ezt a remek telcsit vettem tőle!Korrekt,segítőkész,és gyors!Minden a legnagyobb rendben zajlott,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
Sziasztok!Egy újabb pirosat szeretnék kérni viktorhmv fórumtársnak,ebben a hírdetésében dvd írót keresett,nekem volt felesleges,bár hírdetni nem hírdettem így azt linkelni nem tudom,de eladtam neki sikeresen!Minden gyorsan és korrekten zajlott!Köszönöm a bizalmat!
-
norci84
tag
Sziasztok!szaszaboy0kollégának szeretnék pirosat,mert elcseréltük ezt a kártyát erre a telóra!Korrekt,megbízható fórumozó!
-
norci84
tag
Sziasztok!peto.istvan fórumtársnak szeretnék pirosat,karitatív üzlet köttetett,az elajándékozásra szánt ruhák megérkeztek,minden a megbeszéltek szerint zajlott!Megtiszteltetés volt!Korrekt az úriember,ehhez kétség sem férhet!Megérdemli a pirosat!
-
norci84
tag
Sziasztok!sisi900-nak kérnék pirosat!Sűrgősen szükségem volt egy vga átalakítóra,nos ezt ő 800ft-ért eljuttatta hozzám egy nap alatt!Ebben a hírdetésben árulja a dolgokat!Csak ajánlani tudom!GYORS,és KORREKT!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6302 üzenetére
Nagyon szívesen segítettem!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6300 üzenetére
Keress rá google-ban a termék nevével és a nickeddel!
-
norci84
tag
Hali!orgazzmoo_2kollégának szeretnék egy pirosat kérni a vásárlásért!Korrekt,gyors,megbízható,mindenkinek ilyen vásárlókat kívánok!
-
norci84
tag
waithEard-nek is szeretnék,mert elküldtem neki a komplett félkonfigom ő kipróbálta és korrekten ki is fizette!Le a kalappal
-
norci84
tag
thunder1991-kollégának szeretnék egy pirosat kérni a tökéletesen működő Shappire Hd 4870-ért!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó Használt Ryzen 5 3600 Processzor
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- IPhone 12 Pro max 512GB gyári független gyönyörű új akku!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest