- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
Aktív témák
-
norci84
tag
Sziasztok! Mittu88-nak megy a nagy piros a 2 Brainwavz fülesért!Köszönöm a gyors,és korrekt üzletet!
-
norci84
tag
Palee1989-nek kérnék egy pirosat,egy remek JVC HA-FX1X füleshez jutottam hozzá a jóvoltából!Korrekt,türelmes,és segítőkész eladó!Köszönöm!
-
norci84
tag
Kam1kaze fórumtársnak jár egy piros!16gb-os sdhc kártyát vettem tőle!Pikk-pakk lezajlott az üzlet,ment minden flottul a megbeszéltek szerint!Korrekt,megbízható eladó,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
.bruszli. kollégának jár a piros!Egy 16gb-os microsd-t rendeltem tőle,iszonyat gyors volt!Még oda sem ért a pénz,de a kártya már megjött!!Korrekt,gyors és nagyon megbízható!Öröm volt üzletelni vele,megjár a pozitív értékelés neki!
-
norci84
tag
Pirospontot szeretnék kérni helena0321-nek,ezt a remek telcsit vettem tőle!Korrekt,segítőkész,és gyors!Minden a legnagyobb rendben zajlott,csak ajánlani tudom!
-
norci84
tag
Sziasztok!Egy újabb pirosat szeretnék kérni viktorhmv fórumtársnak,ebben a hírdetésében dvd írót keresett,nekem volt felesleges,bár hírdetni nem hírdettem így azt linkelni nem tudom,de eladtam neki sikeresen!Minden gyorsan és korrekten zajlott!Köszönöm a bizalmat!
-
norci84
tag
Sziasztok!szaszaboy0kollégának szeretnék pirosat,mert elcseréltük ezt a kártyát erre a telóra!Korrekt,megbízható fórumozó!
-
norci84
tag
Sziasztok!peto.istvan fórumtársnak szeretnék pirosat,karitatív üzlet köttetett,az elajándékozásra szánt ruhák megérkeztek,minden a megbeszéltek szerint zajlott!Megtiszteltetés volt!Korrekt az úriember,ehhez kétség sem férhet!Megérdemli a pirosat!
-
norci84
tag
Sziasztok!sisi900-nak kérnék pirosat!Sűrgősen szükségem volt egy vga átalakítóra,nos ezt ő 800ft-ért eljuttatta hozzám egy nap alatt!Ebben a hírdetésben árulja a dolgokat!Csak ajánlani tudom!GYORS,és KORREKT!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6302 üzenetére
Nagyon szívesen segítettem!
-
norci84
tag
válasz
buktagt540 #6300 üzenetére
Keress rá google-ban a termék nevével és a nickeddel!
-
norci84
tag
Hali!orgazzmoo_2kollégának szeretnék egy pirosat kérni a vásárlásért!Korrekt,gyors,megbízható,mindenkinek ilyen vásárlókat kívánok!
-
norci84
tag
waithEard-nek is szeretnék,mert elküldtem neki a komplett félkonfigom ő kipróbálta és korrekten ki is fizette!Le a kalappal
-
norci84
tag
thunder1991-kollégának szeretnék egy pirosat kérni a tökéletesen működő Shappire Hd 4870-ért!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest