Hirdetés
Aktív témák
-
Size83
csendes tag
a
[ Szerkesztve ]
Komolytalanok kíméljenek!!!
-
Size83
csendes tag
Egy piros pont jár macsika1462 -nek a Q6600 as üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
Size83
csendes tag
Egy piros pontot kérnék RECSKA fórumtársunknak, az innen kiválasztott GTX460 ért!
Maximálisan korrekt, türelmes üzlettárs! Bátran üzletelhettek vele![ Szerkesztve ]
-
Size83
csendes tag
Ezt a műszert vette meg tőlem BSR fórumtársunk. Egy pirosat érdemel többek közt a pontosságáért is!
-
Size83
csendes tag
Egy piros pontot kérnék szépen csab0 fórumtársunknak A VGA csere miatt. (Linkelni sajnos nem tudom, mert miután néhány napja megbeszéltük a cserét, zárta a hirdetést.)
Bár az üzlet sajnos nem zajlott zökkenőmentesen.: A vga hűtés egyik csavarja bele volt törve a bordán lévő foglalatba, így a kártya 8 mp furmark után 120 fokos lett. De! Felhívtam rögtön a kollégát és azonnal felajánlott egy nem referencia hűtést. Még aznap postára is tette.
Rugalmas, NAGYON segítőkész üzlettárs.[ Szerkesztve ]
-
Size83
csendes tag
Egy nagyon nagy piros pontot kérnék Ferke66 fórumtársunknak ezért.
Teljesen korrekt, megbízható, segítőkész, rugalmas, becsületes az úri ember! Bátran üzleteljetek vele! Ajánlom mindenkinek!
Egy-egy félkonfigot cseréltünk futár által. Minden az előre megbeszéltek szerint ment, minden az elmondásoknak megfelelő állapotban jutott el hozzám.Komolytalanok kíméljenek!!!
-
Size83
csendes tag
Egy pirosat érdemel ohmygod_00 fórumtársunk ezen hirdetés kapcsán végbement csere alatt tanúsított rugalmasságáért és a pontosságáért. Korrekt üzletfél/társ!
[ Szerkesztve ]
-
Size83
csendes tag
Atastock fórumtársunknak jár a piros, hiszen remek videókártyát vettem tőle, kifogástalan állapotban.
Segítőkészsége figyelemre méltó, hiszen már ma ideadta a kártyát, holott csak hétfőn lesz lehetőségem azt kifizetni.
Ezúton is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Size83
csendes tag
Egy pirosat kérnék viking32hun fórumtársnak egy alaplaptól szabadított meg csere formájában. Nagyon pontos, korrekt, gyors, kiváló kapcsolattartó, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Size83
csendes tag
Atastock kollégának kérnék ismét egy darab pirosat az AC Alpine processzorhűtőért. Segítőkészsége ismét megvillant. Egy úri ember. Üzleteljetek vele bátran!
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest