Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pontot sladka_pani kollégának a noti DDR3 RAM-ért illetve az USB HUB-ért. Korrekt üzletfél, jó PH-s, mindenkinek csak ajánlom a vele való üzletkötést. Köszönöm!
-
yankee
tag
zolooka fórumtársnak kérnék egy piros pontot a gyors és korrekt üzletért!
ez volt az üzlet tárgya -
tibispeed
csendes tag
Sziasztok!!
Szeretnék kérni 1 vagy 2
piros pontotGomezz
kollégának ezert az üzletertiPhone 4Srendkivül korrekt modon intézödött az üzlet!!!1.A megbeszéltek alapján zajlott az üzlet,pedig az én általam ajanlot összegnél többet kináltak neki érte mégis állta a szavát !Még egy pirosat neki !
2.pár nap múlva a telenor szolgáltatóval problémám volt ,nem tudtam normálisan megbizhatóan használni a készüléket GOMEZZ úriember modjára a kérésem alapján vissza vette a készüléket a vételár összegért ,és egy percig sem akadékoskodot hogy igy meg ugy !!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek ,bár csak mindenki ilyen lenne az oldalon ,de szép is lenne.Mégegyszer köszönöm a korrekt üzletet.
UI:Ja meg egy pirosat kérnék neki!!!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
nissancoupe #25193 üzenetére
Én is pirosat kérnék nissancoupe-nak a ps2 üzletért. Köszönöm.
-
Shadowruner
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni ezsolti fórumtársnak a korrekt üzletért.
ezsolt: http://hardverapro.hu/tag/ezsolti.html
üzlet: http://hardverapro.hu/apro/enermax_modu87_700w_emg700awt/hsz_1-50.html -
GLOCK34
aktív tag
Piros pont jár fenergie84 fórumtársnak a Chieftech ház vételéért. Korrekt partner. Ajánlom mindenkinek.
-
ed019
tag
kiralylev fórumtársnak kérnék piros pontot megbízható korrekt vásárló, tölthető AAA akkukat vett tőlem.
-
audi100td
nagyúr
piros pontot kérnék:
pump22-nek, RAM-ot vásárolt tőlem
és Atos23-nak, a GTS 450-ért
köszönöm mindenkinek a korrekt üzletet
-
szimanszki
csendes tag
pirospontot kérek http://hardverapro.hu/tag/xxxthrief.html kollégának mert küldött nekem meghivot!
-
cashback
őstag
-
allein
addikt
Piros pontot szeretnék kérni LeC kollégának a 2 gb ramért, köszönöm szépen.
-
medve74
csendes tag
Nagy pirospont anjan kollégának[anjan]ezért[DDR2 ram]
-
Destructo
senior tag
Pirospont jár
Fenergie84-KollégánakAsus Xonar DG-t vett tőlem! Gyors,korrekt partner,csakis ajánlani tudom! -
fenergie84
addikt
Piros pontot kérek Destructo-nak, vettem tőle egy Asus Xonar DG hangkarit, korrekt és gyors volt, ajánlom mindenkinek
-
dag
tag
applegepek-nek kérnék szépen egy BIG BIG BIG nagy pirospontot
Ezért az üzletért cserébe! Korrekt, gyors, mobilis és segítőkész volt az üzlet során. Ajánlom bárkinek
-
_seth_
veterán
Piros pontot kérnék ezért az ASUS notebook táskáért =>scapegt fórumtársnak! A táska kiváló! Az eladó korrekt és csak ajánlani tudom!
-
EasyR
aktív tag
Piros pont jár A33 fórumtársnak! 5 db 320-as samsung winchestert vettem tőle. Minden a megbeszéltek szerint történt! (Sajnos a hirdetései lejártak, ezért nem tudom linkelni!)
-
kennyke
aktív tag
Egy nagy pirosat kérnék agabe tagunknak ezért a telefonért. Nagyon megbízható, pontos, hozzáértő. És ezen felül jó terméket jó áron kínált!
Köszönöm! -
Elar
senior tag
További piros pontokat szeretnék kérni ezeknek a srácoknak a korrekt üzletelésért az elmúlt 2 hónapban.
Korrekt vásárlók voltak!A hirdetéseket nem linkelem be, de ha ez feltétel a piros ponthoz akkor szóljatok rám és előkotrom őket
Garsza
andras87
TomyGun
roberto211
Kriccs
tonnoka
brooklynka -
Elar
senior tag
-
Hatvan9
senior tag
Piros pontot kérek kolinsz fórumtársunk részére, egy ram kitett vásárolt, kedves, korrekt vevő.
Másoknak is ajánlom! -
-Bobby-
csendes tag
Piros pont jár [djnaar] -nak a tőlem megvásárolt tápegységért. (sajnos a tápegység hirdetése már törölve lett)
-
kgergo23
tag
Piros pontot szeretnék kérni Riccsiz_h kollégának, egy Steam-es üzleterét. Egy játékot kaptam gift-kent előre, és miután minden rendben volt, csak akkor kellett fizetnem, szóval maximális tisztelet neki, korrekt partner !
-
irong85
csendes tag
NAGY PIROS PONT Tdizsolt-nak a 4670-es vga-ért!!!
Nagyon kedves és korrekt eladó!!!Üdv!
-
Attila171
csendes tag
Piros pont [link] a korrekt cseréért:http://hardverapro.hu/apro/elado_cserelheto_apple_3gs_16gb/hsz_1-50.html
-
irong85
csendes tag
PirosPONT elbandi2-nek a nagyon korrekt üzletért [link]!!! Nagyon kedves és becsületes eladó! Ajánlom mindenkinek!!!!!!!
-
maathe
senior tag
Megy a piros LeC-nek ezért: SAMSUNG F3 1TB 32MB 7200RPM SATA2 (HD103SJ)
-
Male
nagyúr
Küldenék egy piros pontot hoci20-nak, egy Acer alkatrészt vett tőlem. Pontos volt (sőt
), és minden simán, gyorsan zajlott, boltoljatok vele nyugodtan!
-
sladka_pani
senior tag
Hatalmas piros pont illeti Ukraan kollégánkat, aki végtelenül segítőkész volt ma, ráadásul vett tőlem egy 2GB-s noti DDR3 RAM-ot és egy 7 portos USB hubot adapterrel.
-
hossszú
őstag
GOMEZGURU kap tőlem egy nagyon nagy pirospontot Logitech egeret vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott és az egér is hibátlan.
-
Alkarcsont
senior tag
Pirospontot seaofcalm-nak megvette kihasználtalanul "porosodó" SB Audigy2 hangkártyám az üzletet személyes átadás/átvétel útján bonyolítottuk le, nem csalódtam benne, mint vevőben!
-
dr600
tag
kérnék 1
limefun kollégának egy samu S5230 érintőt vettem tőle pontos gyors rugalmas üzletfél nagyon ajánlom mindenkinek
-
Kutasz
csendes tag
Kérek 1 pirosat DigitalAngel-nek ezért az üzletért.
Korrekt vevő! -
seaofcalm
csendes tag
Alkarcsont fórumtársnak szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért. Minden rendben zajlott, nem csalódtam a srácban; korrekt, megbízható fél, mindenkinek ajánlani tudom
-
TheCif
tag
Nagy piros [Barnamacko] fórumtársnak [ezért] az üzletért.
-
komlosi.lasz kollégának kérnék egy piros pontot. Három darab nagyszerű USB bluetooth adaptert vettem tőle nagyszerű áron előreutalással.
-
a_tesz
Korrektor
piros pontot kérnékcanon11 kollégának az általa eladott mélysugárzóért. előre utaltam, ennek ellenére ideért a csomag, alaposan ismertette a terméket és azt kaptam amit leírt illetve képeket küldött
-
^Clown
addikt
válasz
Psychonaut #25127 üzenetére
Psychonaut -nak kérnék egy pirosat, IBM pöcökegeret vásárolt tőlem. Korrekt, megbízható fórumtárs
-
geparduc
csendes tag
hatalmas piros pötty kenny123 számára - battlefiled 3ért
(még az átutalásom megérkezése előtt elküldte a játékot)http://hardverapro.hu/apro/battlefield_3_orosz_konnyen_angolosithato/hsz_1-50.html
-
jGs21
csendes tag
válasz
doornbos2 #25128 üzenetére
Winner_hun Hatalmas pirosat kérnék! Gyors és megbízható eladó! Ezt vettem: Memóriasünik
-
Psychonaut
veterán
^Clown-tol IBM pocokegeret vettem, minden rendben ment. Korrekt partner.
-
Winner_hun
félisten
jGs21-nek jár a piros, hűtőbordákat vett.
-
Kúlió
újonc
Piros pont jár jotankanak a 8Gigás SDHC kártyáért.
-
fecuska96
csendes tag
Kiváló üzlet társ [link] köszönöm a cucokat!
PIROSAT NEKI! -
n0v4
csendes tag
piros pont Sly189-nek
bb9000 boldot vett tőlem
korrekt/szavatartó-alapos
bátran ajánlom mindenkinek/nem a levegőbe beszél-komoly partner -
matykooo
aktív tag
G y u r C i
-nak a fülesekért [link] kérnék egy pirosat -
Fgandalf
csendes tag
cukrosleves részére megy a piros pont az alábbi termékért: [link]
-
tomas9320
tag
Piros pont jár freelanced kollégának ezért: Mert teljesítette a hirdetésemben fellépő kérésemet
-
_seth_
veterán
Piros pontot kérnék blackvinyl -nek sikeres 500 Gb Noti hdd gariztatás miatt!
Maximálisan elégedett vagyok vele! Gyors, kommunikatív és rendkívül segítőkész! Ajánlom mindenkinek!!!
-
todor5
csendes tag
t34 fórum társnak kérek egy nagy piros pontot ezért a sikeres üzletért!
-
WesTM
őstag
Piros pont Endreasnak a korrekt üzletért.
-
Kúlió
újonc
Piros pont jár Elenor88nak a 3,2 GHz-es socket 478 as prociért.
-
h.tamaska
csendes tag
pelczmann-nak jár a pirospont a ddr2es memóriákért.
korrekt, türelemes eladó, ajnálani tudom mindenkinek. -
Palee1989
csendes tag
Piros pont Merlinclub-nak, a korrekt bizniszért!
-
h.tamaska
csendes tag
s.feri-nek jár a piros pont a videokártya vásárlásért.
korrekt pontos vevő.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest