Hirdetés
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
^Clown forumtarstol kepernyovedo foliat vettem, az elore megbeszelt talalka az en hibambol meghiusult, de nagyon rugalmasan kezelte a helyzetet, es altalaban is korrekt eladot ismertem meg szemelyeben.
-
Psychonaut
veterán
Ludyy85 a laptopomat vette meg, korrekt uzletfel, ajanlom mindenkinek.
-
Psychonaut
veterán
^Clown-tol IBM pocokegeret vettem, minden rendben ment. Korrekt partner.
-
Psychonaut
veterán
Attila_26 forumtarstol notebook akkumulatort vettem, minden rendben volt, korrekt partner.
-
Psychonaut
veterán
bibimad noti RAM-ot vett tolem, minden a megbeszeltek szerint zajlott.
-
Psychonaut
veterán
FRENK1988-tol a telefonjat vettem meg, korrekt partner, amelyik nap utaltam, mar fel is adta a keszuleket, masnapra itt volt.
-
Psychonaut
veterán
nanorambo-tol PC jatekot vettem, minden rendben volt, korrekt partner.
-
Psychonaut
veterán
SATIKA31 kollegatol PS2 jatekot vettem, minden rendben volt, korrekt partner.
-
Psychonaut
veterán
pelikán01 kollegatol Windows 7-et vasaroltam, utalas masnapjan mar kuldte is a termeket, bubis boritekba biztonsagosan becsomagolva. Korrekt, megbizhato, megerdemli a bizalmat.
-
Psychonaut
veterán
albi31 forumtarstol notebook RAM-ot vettem. Korrekt elado, minden rendben volt az uzlet soran, mindenkinek jo szivvel ajanlom.
-
Psychonaut
veterán
jaja09 kollega memoriakartya bizniszben volt partnerem, utaltam, ket napra ra a kezemben volt a cucc. Korrekt, gyors, szavahiheto partner.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone-t használók OFF topikja
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest