Hirdetés
Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #19074 üzenetére
Eladó boccs
-
grex4
aktív tag
Bigup79 kollégának kérnék egy piros pontot a korrekt üzletmenetért.
köcce
-
sisi900
tag
Piros pontot kérnék AndrisBoy fórum társnak ezért a remek vásárlásért DELL OPTIPLEX GX620 köszönöm a vásárlást.
Megbízható korrekt csak ajánlani tudom -
Idevele007
csendes tag
Piros pontot kérnék prmcsk kollégának!
Gyors,megbizható eladó! -
razRR
csendes tag
Nagy pirospont aszti93-nak az üzletért !!
-
adamos x2-nek kérnék egy pirosat ezért az ügyletért.
Mindkét kártya épségben megérkezett.
Köszönöm -
matykooo
aktív tag
válasz
lizakattila #18999 üzenetére
lizakattila-nak pirosat a füles bizniszért
-
Blacki
tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat [kovsol] fórumtársnak a gyors üzletért. 1 Nap alatt itt volt a megbeszélt 2 db játék Xbox 360 ra.
Az üzlet [xbox 360 játék] -
dh66e
veterán
válasz
h1ght3chzor #19074 üzenetére
h1ght3chzor részére kérnék egy piros pontot mert szavatartó vevő aki ezt vette meg tőlem.
-
Sareth
senior tag
válasz
kaller1 #19081 üzenetére
Viszont is kérnék egy piros pontot kaller1 kollégámnak ezért a 8 GB Kingston DT Mini Fun - piros-fekete - gumi borítású pendrive-ért! Az üzletet gyorsan és zökkenőmentesen lezajlott így mindenkinek csak ajánlani tudom őt! Vásároljatok tőle bátran!
-
horush
addikt
Piros pont jár Dominic1-nek, Arctic Freezer 13 cpu hűtőt vett tőlem.
-
Idevele007
csendes tag
Hatalmas nagy PIROS pontot bundata kollégának!!!!
Nagyszerű mester!
Alaplapok doktora!!! -
kaller1
veterán
Pirosat kérnék kiosztani az ultragyors 8 GB Kingston DT Mini Fun - piros-fekete - gumi borítású pendrive üzletért Sareth kollégának!
-
huskyboy02
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Frisi-nek!!!
Nagyon korrekt,mindenkinek ajánlom,rendben és gyorsan ment minden!!! -
feel2006
tag
-
admin1221
csendes tag
Sátán44-nek eladtam egy wincsit. Nagyon korrekt volt, nem állt neki alkudozni, minden a megbeszéltek szerint zajlott. 100%-ig megbízható fórumos, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Hatalmas piros pontot kérek szépen Neki!!! -
woodbear
addikt
feel2006 társunknak adnék egy pirosat, amiért előre kifizette a vodás usb net sticket.
-
pufi25
csendes tag
Kérnék egy pirospontot tisztelt [kNG]-nek ezért az üzletért : ADATA 4GB XPG GAMING 1600 MHz KIT]
Nagyon korrekt vólt az üzlet során -
D-Roy
tag
Majdnem elfelejtettem,pedig nagyon megérdemi a Pirosat LalaApo a brutál jó videókártyáért.
Korrekt,rugalmas,olcsó,megbízható eladó. -
D-Roy
tag
"Tripla" Pirospont Góliát-nak az alaplapért.
1. a bizalmáért,másodszor a jó ár+tökéletes,új állapotú termékért,harmadszor az ajándékért -
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot pilaka kollégának! Ezekből a pendrive-okból vette meg a C. jelzésű 512 MB Noname pendrive-ot! Előre utalt és rendkívül korrekt volt így jár neki az ajánlott titulus!
-
Sátán44
addikt
admin1221 kollégának egy hatalmas piros pöttyöt kérnék! Vettem tőle egy SAMSUNG HD103SJ 1TB winyót, amit ő saját költségén eljuttatott hozzám (bombabiztos csomagolásban
), majd tesztelés után kifizettem neki! Teljesen korrekt, megbízható eladó, bátran ajánlom a vele való üzletelést!
-
regener
veterán
Imperator999 -nak kérnék pirosat a következő videókártyáért: EVGA 9800GTX 512
-
válasz
Stukker1987 #19054 üzenetére
Stukker1987 is megérdemli a pirosat, bátran üzletelhet vele bárki.
-
Szeretnék adni egy pirosat Lasy-nak
Vettem tőle egy Huawei 3G modemet, nagyon korrekt és készséges volt.
Postás kavart egyet a kézbesítésnél, így a csomag elkeveredett, a megtalálásban is segített.
Tényleg megérdemel egy nagy pirosat.András
-
kormanyzooo
csendes tag
Sziasztok!
Csordás Zoltán vagyok,a csaló!!!
Ezúton szeretnélek megkérni,téged/titeket hogy ne tiltsatok ki,elkezdtem dolgozni,24 napja tag vagyok,van már pozitív értékelésem nincs szándékomban többet átbaszni senki fejét,mert ez már nem mehet tovább,mert olyan helyre kerülök,ami nem biztos hogy jó nekem.
Aki még nem lett kártalanítva biztosítom hogy pár hónapon belül megtörténik,mivel Sopronban kezdek el melózni Januártól,és mindenkit ki akarok fizetni!De történt egy kurva nagy átverés,ami még eddig nekem sem jutott eszembe,de ez komoly!
Nem kejli a hirdetésem,nézzétek a képeimet,egyszerűen cseréltünk volna!
De amit kaptam az hihetetlen még most is számomra.
Ezt kaptam a Toshiba dobozában
Távirányító és tápkábel nélkül,először nem értettem mire volt ez jó!
De aztán le esett,fel hívtam meg kérdeztem tőle hogy ezt mire fől?!
Válasziztos belenyúlt a futár a csomagba,fél óra múlva,hívom és ezt mondja szinte nevetve és linkelte be hogy csaló vagyok,és ő váltig állítja hogy ő a laptopot küldte,de erre van 3 tanúm akik igazolják hogy nem az volt a csomagban ami,és evvel nem is lenne probléma mart leszarom,csak az a gáz hogy követeli a számítógépem!
De ma délelőtt be megyek a Pécsi RK-ra feljelentést tenni,mert az ugyan az amit én csinálok csak más formában,CSALÁS KÍSÉRLETE-ugyan még nem valósult meg mert nem vagyok károsult,de követeli a gépem!
De ez sem baj,mondtam neki állok az egésznek a következményeihez,és ha be bizonyosodik,és ő is tesz feljelentést akkor te is tudod gondolom hogy a hatóságok félrevezetése nem éppen egy jó dolog,én korrekt vagyok,mivel amit el követtem bevallom a kihallgatáson,de ne próbálja rám húzni a vizes lepedőt,az nem fog menni neki!
mellesleg a csomag tartalma 2kg kereken a laptop meg 3kg
Róla van szó-krups8
Amúgy meg arról volt szó,hogy leküldi a lapost,kipróbálom,és küldöm a képet ha minden oké!Küldünk egymásnak személyiről képet,ő is nekem,én is neki!Köszönöm előre is a segítséget!
Nem kérek kritikákat hogy meg érdemeltem stb....!
Most fel hívott:2011.12.21 10:20perckor És nevetve" Zolikám,hebegsz habogsz össze vissza de most mélyre nyúltál,de ahogy mondtam hogy jelentettem egy PH Tagnak,akkor kinyomta"NAGY FEKETÉT KÉRNÉK NEKI!
-
tibor089
csendes tag
Piros pontot kérnék
kjani18 részére, Fisher erősítő + rádiotuner-t bizniszeltünk. Megbízható korrekt üzlettárs.
Ajánlom mindenkinek! -
EczkE
veterán
Piros pont jár molnarpeter kollégának, SE Xperia Minit vettem tőle!
-
Stukker1987
senior tag
Shkiz0 kollégának piros pont jár a Corsair Vengeance kitért,amit fénysebességgel postázott nekem.
Korrekt üzletfél,ajánlom mindenki figyelmébe!
-
tommjee
senior tag
Kérnék egy pirospontot tisztlet tazkir fórumtársnak nagyon korrekt volt az üzlet során ! üzlet tárgya : Optimus 2X előlap
-
TaS1kaaa
tag
Szeretnék küldeni egy pirosat Steve(AMD) kollégának az alábbi üzeltért: [link]
-
Piros pont jár Daszkalosz19 kollégának a Gamma 74-es kameraállványért. Az adásvétel teljesen korrekt módon zajlott.
-
doncortio
senior tag
-
Karambola
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérek csakonline fórumtársnak, akitől egy fantasztikusan jó (hibátlan, gyári!) állapotú GameBoy Advance SP -t és a hozzá való hordozótáskát + tokot + fejhallgató adaptert + töltőt vettem igazán baráti áron innen: [link]
-
fenixke
tag
ipszipszilon-nak kérnék PIROS pontot. Ezt a két DDR2-es KIT-et vásárolta tőlem. Korrekt pontos vásárló.
-
Csabixxx
tag
Nagy piros pontot kérnék Kj3l kollégának a videókártyákért bár csak az egyiket tudtam belinkelni.
Korrekt megbízható eladó bátran ajánlom mindenkinek. -
Gabir
aktív tag
Üdv, kérnék szépen 1-1 piros pontot nekik:
- bremere, ő egy USB kábelt.
- joci57, tőle pedig én vettem egy házat.Mindkettejüknek köszönöm a boltot!!
-
Shamat
aktív tag
Kérnék egy piros pontot swpeti részére, gyors és megbízható eladó, én pedig mostantól egy gyönyörű kis PowerBook G4 tulajdonosa vagyok.
-
T.40
csendes tag
[levmen] -nek kérnék egy pirosat a gyors, korrekt üzletért!
-
Ligend
tag
Krisztina77 megérdemli a piros pontot ezért az üzletért.
-
LuzZzer
tag
Egy pirosat kérnék phanfantom kollégának ezért az üzletért. Gyors és korrekt.
-
kaller1
veterán
Pirosat kérnék feljegyezni sing1ep1ayer kollégának az x10 mini pro üzletért, és annak zökkenőmentes lebonyolításáért!
-
GBotond
tag
Egy piros pontot szeretnék adni jaarth kollégának - üzletet ugyan nem kötöttünk most, mert elvitték előle a cuccot, de ritka pontos és udvarias kommunikációja miatt feltétlenül figyelemre méltó.
-
Pooh
csendes tag
Pirosat szeretnék bsnss1976 kollégának egy Asus VS198D 19" led monitorért. Az üzlet privátban bonyolódott, ezért linket nem tudok adni.
-
nrbi001
senior tag
MitóGábor fórumtársat pirossal jutalmazom ezért az üzletért!
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Gebyt
Ezért az üzletért jutalmazom! -
Pirospontot kérnék bundata javításáért és cseréjéért.Abszolút megbízható és nagylelkű,rugalmas és segítőkész.Ritka az ilyen ember, főleg PH-n!
-
Atsoft
csendes tag
Szia!
Kérnék egy pirosat bevésni ATEE77-nek a memóriákért. Hibátlanok.
http://hardverapro.hu/apro/512-1gb_ddr400_ram_modul_elado_tobb_darab/hsz_1-50.html
Köszönöm.Üdv'
Atsoft -
Fire!
csendes tag
Nagy pirosat [link] felhasználonak ezért az üzletért SAMSUNG F1 1TB 32MB 7200RPM SATA2 korrekt és meg bizható volt ajánlani tudom mindenkinek .
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy pirosat zotyesz66 kollégának a Sapphire HD4670-ért csak sajna törölte az MSI mellől,korrekt megbízható tag csak ajánlani tudom.
-
kjani18
őstag
Piros pontot kérnék
tibor089 részére, Fisher erősítő + rádiotuner-t bizniszeltünk. Megbízható korrekt üzlettárs. -
1pg
csendes tag
Hali!
Szeretnék egy pirosat kérni asterix76 fórumtársnak egy USB2.0-ás külső mobil racket üzleteltünk nagyon korrekt módon, minden rendben zajlott, segítőkész, precíz, megbízható, igazán ajánlott üzletfél.
Köszönet neki és köszönet a "Pontmesternek"is!
-
kjani18
őstag
Szeretnék piros pontot kérni Zotya984 kollégának, aki ebben az üzletben rendkívül gyors, korrekt, segítőkész volt.
Ajánlom mindenkinek! -
hencoooo
csendes tag
Kérek egy piros pontot
mnb987nek, amiért hirdetésemre jelentkezve eladott nekem egy s478-as lapot, nem mellékesen pedig a villámgyors üzletmenetért és alkuképességéért. -
Lacó111
csendes tag
~}n|ce{~ -al üzleteltem és nagyon korrekt volt, mindenképpen jár neki egy piros!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest