- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
-
-
-
szeretnék piros pöttyöt kérni jcsinku fórumtársnak ezért az üzletért
Köszi még egyszer a kártyát -
Egy PIROSAT dobjanak a kedves illetékesek theartofdota-nak ezért az üzletért nagyon korrekt Hardveraprós, tehát csak bátran
-
-
Ismét piros pöttyért folyamodnék, ezúttal polo493 fórumtársunknak igényelnék mert ezt vásároltam tőle! az üzlet rendbe lezajlott, előre elutaltam a pénzt ő pedig küldte a terméket
-
-
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni r.o.b.e.r.t. fórumtársunknak mert vásároltam tőle innen 2 procit!
Korrekt eladó!
Köszönöm az üzletet még egyszer -
Szeretnék Piros pöttyöt kérni pepegarage fúrumtársunknak, mert innen vásárolt tőlem egy procit.
Köszönöm mégegyszer az üzletet -
-
Szeretnék Piros pöttyöt kérni macko20
fórumtársunknak ezért az üzletért Köszönöm mégegyszer -
Szeretnék ismét piros pöttyöt igényelni, ezúttal Kozma Janos nevű fórumtársnak, mert vásárolt tőlem egy egy procit innen
Köszönöm szépen az üzletet -
szeretnék lökni egy pirös pöttyöset baluka26 fórum arcnak, mer korrekt volt, meg minden és eztet bizniceltük el
Köszönöm szépen -
-
-
-
-
szeretnék én is kérni egy pirosat zsozsi33 fórumtársnak az átalakítóért köszönet
-
szeretnék piros pöttyöt kérni Poo fórumtásunknak a memória biznicért
-
-
Piros pontot szeretnék kérni madmaxxx kollégának az XFX 7950 GX2 VGA kártyáért korrekt eladó csak ajánlani tudom
-
válasz
Sorceres #489 üzenetére
Én is szeretnék dobni egy Piros pöttyöt Sorceres fórumtársnak, az elektromos cigi biznicért, és a segítőkészségéért
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged