Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Berguson
tag
Végre üzletelhettem w.daywalker kollégával!
Mindenkinek bátran merem őt ajánlani,mert végtelenül normális,és korrekt egy ember!
Nagygurulós piros pontot adok neki!!
Egy MSI 470GTX videókártyát sikerült tőle vennem,s a régi "kártyámat" is beszámította az árába! A kártya kitűnően működik!Köszönöm az üzletet!
-
Cruze
csendes tag
Nagyon nagy piros pont jár [Roxeus] -nak az üzlet lebonyolításért és a kompromisszum készségéért.
Eme szép [Acer Aspire 5530] -as boldog tulajdonosa lettem.
Köszi még 1x [Roxeus] !!!Üdv: Cruze
-
ede1
csendes tag
sentinel80 -nak kérek egy pirospontot, ezért az üzletért: Saitek P480 Vibration gamepad
Gyors, megbízható eladó. Csak ajánlani tudom. -
ede1
csendes tag
jimi62 -nek kérek egy pirospontot, ezért a tápért: Chieftec GPS-400AA-101A.
Gyors, megbízható eladó. Csak ajánlani tudom. -
Hack3er
őstag
Egy hatalmas piros pontot kérek ColMoss kollégának a TT vízhűtésért.
Lebeszéltük hogy pénteken fizetem be a pénzt a számlájára, ő már csütörtökön elpostázta nekem, ma meg is kaptam fainúl működik.(nemsokára xbox-ot fog hűteni)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Bull Boss
őstag
Nagy pirospontot kérnék tbartelx fórumtársunknak ezért az üzletért [link]
-
adorjant
őstag
Piros pontot kérnék torcsrent debreceni fórumtársnak,egy notebookot vettem tőle,gyorsan megoldottuk az üzletet,köszönet érte!
-
zsoca929
aktív tag
Jár a piros [ezekiel] tagunknak is,mivel korrekt türelmes partner,bátran ajánlom mindenkinek!
[Egy P8700as notebook procit vett.] -
XenHai
senior tag
Kérnék 1 piros pontot Roemedicnek a 4 BF ért!
-
theartofdota
tag
pirospont Sipi8 részére
V3 2000 SGram megvételéért. -
Zohan
senior tag
Bazi nagy piros pont ezért a deal ért kopy33 kollégának
köszönöm megbízható és feletébb türelmes partner.!!!!
-
waslavik
csendes tag
Ezért a szerkentyűért kérnék egy piros pontot CS_D kollégának.Gyors, pontos, megbízható.
-
veoneo
csendes tag
Egy pirospontot kérnék [zsoca929] kollégának.Minden a legnagyobb rendben zajlott. [120W töltő]
-
Biriboyka
senior tag
Egy pirospontot kérnék a hibátlan Hitachi vinyóért a gyors és pontos audi100td-nek!
szerk: néha bénázok
-
edmonton
csendes tag
Black Dragon : piros pontot neki. Vettem tőle egy PS3as Grid játékot és minden rendben volt! Gyorsan küldte.
-
iceman1988
tag
Piros pontot kérnék
pempellini kollégának. Ezt a videokártyát vettem tőle. Nagyon megbízható és rugalmas eladó! -
vivike77
tag
Sziasztok! ricsi8800gt érdemel egy piros pontot 5800-át cseréltem vele gyors korrekt! Mindenkinek ajánlom!
-
yakuza.tora
addikt
Mehet egy nagy nagy pirospont drakkar11-nek a Big Shurikenért! Korrekt eladó, korrekt árúval és hozzáállással.
-
Tomi7887
aktív tag
Piros pontot kérnék bluesbakers kollégának ezért a vásárlásért.
Gyorsan, pontosan és hatékonyan bonyolítottuk le az adásvételt!
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Egy nagy piros pontot szeretnék küldeni kopy33-nak a processzorért!
Vele tényleg érdemes üzletelni, nagyon korrekt és segítőkész! -
KISOROB
csendes tag
Jár a piros pont, Grof-Zeronak a korrekt hozzáállásért.
-
Vulkhaan
csendes tag
Piros pontot kérek babicsbalu részére a korrekt üzletért. Csak ajánlani tudom!
Az üzlet tárgya: Ram -
Vulkhaan
csendes tag
Piros pontot kérek babicsbalu részére. Korrekt eladó. Csak ajánlani tudom.
Az üzlet tárgya alaplap -
dodóka
csendes tag
egy nagy
romet0001 kollégának ezért [link]
korrekt partner mindenkinek ajánlom -
dodóka
csendes tag
egy nagy
romet0001 kollégának ezért [link]
korrekt partner mindenkinek ajánlom -
Mr.ovcsák
csendes tag
Kénék egy pirosat Tonyius777-nak
ezért, minden a megbeszéltek szerint zajlott. -
Tom-e
aktív tag
myth-nek is jár a piros az üzletért
-
Bengio
tag
hello!
utólag küldenék egy pirospontot czundermák kollégának, tőlem vásárolta meg az ic7-max3 lapomat. korrekt üzletfél, ajánlom mindenkinek. -
DBAtti
aktív tag
golax fórumtársnak kérnék egy HATALMAS PIROSPONTOT, vagy két rendeset
Azért is kijár, mert egy hangfalpárt és egy erősítőt vettem tőle.Mindenben a lehető legkészségesebben állt a rendelkezésemre, saját zenével való meghallgatás alap, és az apróbb hibákra is felhívta a figyelmem, illetve tanácsokkal látott el a használattal kapcsolatban. Képes maga ellen beszélni, hogy a vevőnek jobb legyen
(olcsóbb, de kézenfekvőbb, jobb megoldásokat javasolt az összeválogatáskor). Arról nem is beszélve, hogy 1 hó garanciát vállalt az immár 31éves
hangfalakra és a szintén nem mai erősítőre.
Mindenkinek ajánlom, maximálisan korrekt, megbízható, becsületes embert ismertem meg benne.
-
-
hamy2
csendes tag
sziasztok
nagy piros pontot kérnék MadBlade kollágának ezért: http://hardverapro.hu/apro/elado_g_data_totalcare_2009_szinte_ingyen/hsz_1-50.html
vettem töle egy g data totalcare 2010 virus irtot
nem olyan régen vettem meg töle
eddig superál nagyon a program, igaz ismerem a progit
licenszet vettem töle hozzá,és eddig nem tiltoták le a a kodot
remélem is hogy nem lesz problémám a koddal...
nagyon korrekt elado,és ajánlom mindenkinek
a csomag minden probléma nélkül érkezett meg
igaz doboznélkül vettem meg töle a progit, természetesen telepitö cd-vel,és használati utasitásal
2009-es kodot vettem meg töle,de mint kiderült jo a 2010-es verzioju g data totalcaréhoz is
emailben elküldte nekem a g data a elérhetöségeket,hogy betudjak jelentkezni a frisitési szerverükre.....
tudom,nem nagyon ismertek még itt engem, 24 éves fiatal ember leszek
csak azrét nem ismertek még itt mert keveset vásárolok itt a ph-n.....
Madblade elött volt 1-2 vásárlásom itt....
sajna akitöl vettem a tüzköveket ö nem adott nekem piros pontot... huu a nevére már nem emlékszem, de neki is jár a piros pont ha méég nem adtam volna meg neki... ronson tüzköveket árult ö itt....
én is ugyan olyan megbizhato vagyok mint madblade kolléga, köszönöm neki még 1x a jo kis üzletet...
üdv: hamyka
ui: esetleg ha valaki fordulna hozám segitségét az irjon rám bátran...
igaz nem árulok itt a ph-n semmitse... de szivesen segitek bárkinek ha ugy érzi hogy én tudok neki segiteni
üdv még 1x,és jo munkát nektek... és örülök hogy tele a ph jo és rendes eladokkal
nekem ez a ph olyan mint vmi hatalmas piactér ahol lehet válogatni a jobbnál jobb termékek közt csak pénze legyen az embernek
nah üdv még 1x, és aki segitségre szorul az irjon rám bátran: hamyka
-
Scorpus
csendes tag
Viszonzásul a korrekt üzletért én is egy nagy piros pontot kérek gyuri2008 fórum tagnak. Örülök, hogy sikerült lebonyolítani a találkozást, és sok kellemes időt kívánok a telefon használatához!
link -
Rajjmen
aktív tag
Jár a piros pont Archer kollégának ezért az üzletért.
Korrekt eladó, csak ajánlani tudom. -
gyuri2008
veterán
Egy nagy piros pont Scorpus fórum tagnak ezért az üzletért,a telefon tényleg gyári állapotú hibátlan.
Pontos megbízható tag.
[link] -
tusi_
addikt
Sziasztok
Szeretnék egy piros pöttyöt adni Sefi84 nek, egy Ati HD 4850 bizniszért. Sajnos nem tudom belinkelni a boltunkat, mert közben törölte a hirdetést.
Még ajándékot és instrukciókat is adott a dolog mellé. Szimpatikus korrekt üzletpartner. -
klac
aktív tag
Piros pontot adok KINKY_007
fórumtársnak ASUS P5Q Delux lapot vettem Tóle.
Előre utaltam, és meg is kaptam rendben, hiánytalanul. -
I.papi
tag
Szeretnék KIB:::
TT NAGY pirosat kérni ogregnemeth fórumtársnak,nem gyenge a srác,kapcsiból fizetett 83.000 Ft-ot szó nélkül.....Minden tiszteletem az övé, nem hittem benne....
Bátram ajánlom bárkinek............remélem annyira elégedett mint én -
MadBlade
tag
Megy a pirospont Cooper911 kollégának a Prince of Persia The Two Thrones-ért. Gyors, korrekt és megbízható ember.
-
BxL
csendes tag
Pirospontot kérek Yutani kollégának a remek Matrox Parhelia-ért
-
dudas33
csendes tag
kérnék egy pirospontot SPYDUCK -nak a gyors ,és korrekt szállitásért .
Ezért :
http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4520s_uj_aluminium_boritas_2ev_garancia/hsz_1-50.html
-
pmheros
őstag
Piros pontot kérek jer1cho fórumtársnak ezért az üzletért. Mindenkinek ajánlom őt üzletre.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv Jatanka kollégának kérnék egy pirosat. Egy ventilátort vett tőlem.
-
Motion_Blur
félisten
Seikai: nagy piros pont ezért az üzletért
-
ANW2
tag
Piros pont jár ztoldy kollégának a távirányítóért és a 3D szemüvegért! Gyors, korrekt, megbízható eladó!
-
G R 3 G
tag
Egy nagy pirospont Nagylajos_1 -nek ezért az üzletért. Korrekt, pontos. Csak ajánlani tudom!
-
Passy
csendes tag
Egy pirospont Füge007-nek a gyors vásárlásért és public73-nak a fergetegesen gyors (kb 10 perc alatt lebeszéltük) vásárlásért.
Üdv.
-
ati012
őstag
DJFulness kap egy nagy pirosat. 1 GB DDR1/400 memóriát vásárolt tőlem.
-
Bagira01
veterán
Pirospont jár bundata fórumtársnak ezért az üzletért
-
Mosqu!to
addikt
Pirospont FlashR -nek ezért a bizniszért.
-
kemike
csendes tag
Sziasztok ((UFO)) kollégának egy piros pontot kérnék Nokia 6730-as korrekt lebonyolításáért,sajnos a link már elveszett
-
zazahoho
őstag
tomi4506-nak kérek egy piros pontot ezért a vásárlásért ismét korrekt üzletet kötöttünk
-
bark88
csendes tag
(Darkwood) fórumtársnak kérek egy hatalmas pirospontot ezért az üzletért.
Mindenkinek ajánlom!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest