Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
blacky79
csendes tag
Zoltan75-nek egy pirospont, mert pontos, korrekt és megbízható volt.
-
tupacamaru
veterán
magi20 kollégától vettem egy videókareszt, minden a megbeszéltek szerint történt. Előre utaltam a suskát (36k) és még aznap feladta a karit ami másnap meg is érkezett. Egy nagy pirosat neki.
-
Tücs
csendes tag
Jár egy további pirospont Joces fórumtársnak. Teljesen korrektül járt el az adás - vételnél. Mivel gondom támadt a hellyel és idővel, házhoz hozta nekem a lebeszélt memóriát.
Korrekt eladó, nyugodtan ajánlom mindenkinek!
-
ChromeX
addikt
ha már idekeveredtem akkor egy piros pontot brekk is megérdemel, nagyon jó kis vgat vettem tőle korrekt áron
-
Ronnie12
tag
Múlt hét Vasárnap üzleteltem uzmany-val. Nagy piros pont neki. Gördülékeny volt az üzletelés, és nagyon korrekt volt.
-
Proli
tag
Tőlem is egy nagy piros pötty S.Ferinek a korrektségéért. Azt ígérte karácsony előtt megkapom a vga-t és így is lett! Mégha neki mászkálnia is kellett külön, miattam....
-
hucsikoi
senior tag
john37 személyében egy nagyon becsületes embert ismerhettem meg.Kérem az illetékest,hogy a neve mellé egy piros pontot jegyezzen be.
Nagyon köszönöm
Minden kedves fórumtársamnak békés,boldog Karácsonyt kívánok!
Üdv
-
vfeco
aktív tag
Egy piros pötty S.Ferinek, mert a héten korrektül beírt az apróhirdetés topikba ahol épp a tőle vásárolt VGA-t hirdettem! Nagy UP neki! A Kari el is kelt gyorsan!
-
Tumak
tag
Piros pont taylorp -nek a gyors és korrekt üzletért!
-
szeva000
addikt
steveistvan telót adott el nekem,minden rendben ment,kis szépséghiba volt,de jelentéktelen.Korrekt volt minden téren
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Nipponka kap tőlem egy pirospöttyöt, egy monitort vett tőlünk és nagyon kedves és korrekt vevő volt.
hanee
-
mergal
aktív tag
diablo1984 piros pont!
-
Joces
senior tag
Batmab és animatrix11 kollégáknak kérnék 1-1 hatalmas pirospöttyöt!!!!!!
Korrektek nagyon mind a ketten!!!
-
kem
addikt
SystemRoot nak dícséret.
"e-bayen rendeltünk közösen" usábol, telljesen korrekt volt, és hibátlanul megérkezett a cucc.most jut eszembe, Reac^ nak is egy piros, a saját tervezésü VGA vizesblokkért.
-
batmab
senior tag
kicsit késve ugyan,de pirospontot kérnék Joces kollégának is...korrekt elado,és még segitökész is....
-
S.Feri
őstag
Akit mindenkinek tudok ajánlani: prmcsk korrekt és segítőkész, a tőle vásárolt termékhez a legutolsó darabig minden bele volt pakolva. Csak ajánlani tudommindenkinek.
-
Palkó
tag
Csazsol mesternek jár a szokásos pirospont, a folyamatos korrekt üzletmenetért.
-
Gdmx
tag
Üdv mindenkinek !
Örömmel jelentem, hogy alkalmam nyílik beállni azok hosszú sorába, kik Kopy33-mal egy sikeres üzlet után pozitív emlékeket őríznek róla!
Nemrég egy csere alkalmával hozzájutottam a segítségével egy rég vágyott C2D E4300-hoz úgy, hogy beszámítota az árba a régi proccomat egy szó nélkül, méghozzá méltányos áron!Ha ez nem lenne elég : ugyan eredetileg e4500-at kértem tőle és "balszerencsésen" nem találta mikor találkoztunk, így lett helyette az e4300 (persze olcsóbban), viszont percekkel ezelőtt válaszoltam arra a P.Ü.-re, amiben megkérdezte, hogy nem akarom-e mégis a 4500-ast, mert megtalálta.
Kopy33 tulajdonképpen törődött azzal, hogy esetleg nekem nem esett jól, hogy "csak" az e4300-ast sikerült elvinnem tőle a megbeszélt helyett. Ez elég ritka jelenség szerintem!Köszönöm a hozzáállását tisztelt Kopy33 !
-
ssolitude
őstag
dome34 mint vevő. Pontos, korrekt, visszajelez.
-
Superman
nagyúr
Nem nagyon szoktam osztogatni, de Balii kollégának [link] jár egy pirospont, vagy pozitív visszajelzés részemről, mivel vettem tőle egy ritkaságszámba menő Thrustmaster F1 Ferrari kormányt. Nem tudtam Pestre menni, ő leküldte az egyik kollégájával. Rugalmas és gyors megoldás. Köszönöm.
Elméletileg az unokaöcsémnek szántam, de annyira megtetszett, hogy megtartom.
Holnap mehetek a Media Marktba MOMO-t venni neki.
A kormány.
-
animatrix11
őstag
na már csak egy pár túrórudi és benne vagyok a top 100ban
rajta leszek -
Korrekt, igen rugalmas és pontos vevő volt P.e.t.ya.. Pirospötty Neki!
-
prmcsk
addikt
Egy pöttyöt kérnék S.Feri - nek, mert a határozott és gyors üzletet mindig kedvelem és ő ebben partner volt...
-
zoltan75
tag
blacky79.......garantáltan megbizható,pontos,gyors,korrekt üzlettárs! Csak ajánlani tudom! Egy pirospontot a pécsi úriembernek!
Üdv.zoli
-
Joces
senior tag
Orochi és bucilali -nak kérnék egy-egy pirospöttyöt, mert gyors, korrekt üzletemberek
-
Dabsol5
tag
Brekknek piros pont a hatékony, gyors árúleszállításért
-
mióka
csendes tag
Egy pirospont spitfire82 felhasználónak a sikeres üzletért!
-
gazfickooo
tag
Egy pirospont Gaben01 felhasználónak!
-
Gaben01
őstag
gazfickooo
Egy pirospont a részemről. -
juliabrilke
veterán
pctomi-nak nagy köszönet a 2db 500Gb-os winchesterért.
-
XuChi
addikt
Karr kollégának hatalmas Piros pontot kéretik adni. Korrekt, pontos eladó kitűnő portékával. Ráadásul amit kértem tőle be is szerzi.
Bátran lehet menni hozzá. Garantált a minőség és a pontosság, korrektség.
-
KrAt
veterán
Gianni27 pirospont
-
Shy
tag
balu333 Pirospont, megbízható.
-
Orochi
csendes tag
Szintén Joces-nak tessék kiutalni egy nagy piros hógolyót,korrekt üzletember,remek áruval
-
bucilali
aktív tag
Joces kollégának egy vörös pötty..
gyors, korrekt..(tegnap rendelt procimat ma meghozta a postabá..) -
Sdi
addikt
Piros pont cskamacska kollégának, korrekt eladó.
-
nat
senior tag
pegazus
Brekk
slett27
kecsege666
Printszkrín
Yutani
Hydra SR -
Kaics
aktív tag
-
Pancsermeste
őstag
nándika piros pöttyöt érdemel a mostanában oly nehezen beszerezhető S1-ért. Thx.
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #5150 üzenetére
Kösz, kösz!
-
kjanek
tag
Frizso-nak egy hatalmas piros pont, korrekt és megbízható!
-
taylorp
senior tag
Piros pont Zsoo80 nevű kollégának. Korrekt, megbízható user.
-
greatchaos
addikt
PH! megbízhatósági oldal eddig frissítve
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #5146 üzenetére
Meg észrevettem egy kis bugot. Ha rákeresel a nevemre, akkor ott kisbetűvel írja, ami rendben is lenne, de ha megnézed a top 100 listát, akkor ott nagybetűvel írja már:
82. Fero02 12 szavazattal.
Ezt átírod? Thx! -
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #5143 üzenetére
Ez a fránya heJesírás...
ekrisztián-nak húzzál már be pls egy minusz pontot.
Ugyis tudsz mindenről, mert ott voltál.
-
greatchaos
addikt
PH! megbízhatósági oldal eddig frissítve
-
törölt tag
iday
Egy számitógép házért jöttek eredetileg, és még egy-két plusz termék vásárlása lett.
Párjával együtt nagyon kedvesek voltak, igazán jót beszélgettünk! -
animatrix11
őstag
Joces-nak jár egy túrórudi mert vitt tőlem 10 db vinyót
-
bibimad
senior tag
Garf-nak + pont.Érdekes én mindenkinek adok,csak nekem nem ad senki.
-
Garf.
tag
Egy piros pont bibimad-nak.
-
SeaQR
csendes tag
Respekt és tisztelet - no meg a pirospont, amit a következő srácok a megbízhatósággal, pontossággal és gyorsasággal érdemeltek ki:
-
Gaaabeeesz
senior tag
Hatalmas pirospötty:
padygaby fórumtársunknak
-
frizso
senior tag
kjanek -nek egy nagy pirospötty!
-
udi
őstag
Akivel bátran lehet:
RENDES PONTOS GONDOS FONTOS:
04ahgy
(senior tag) -
offtopic
csendes tag
Qru kollegának piros pötty! Korrekt arc!
Off
-
digimokus-nak pirospont a ventis lámpáért.
-
gPoint
tag
Hammon Serra kérem kapjon egy piros pontot !
Köszönöm -
DarthRevan
tag
ogergo kollégának hatalmas pirospont!
A tőle kapott memória tökéletesen működik, az átutalás után azonnal küldte az alaposan biztosított csomagot.És nem utolsó sorban kb 12 privi váltással fél óra alatt megkötöttük az üzletet, életemben nem üzleteltem még ilyen sebességgel
-
Osiris
őstag
mergal-nak egy pirospont a korrekt vga bizniszért. Thx!
-
tr00p3r
addikt
davenport kollegának ezúton nagy köszönet. csak ajánlani tudom!
-
Clubforum2
tag
HerrZ-nek egy hatalmas pirosat szeretnék bevésetni.Pontos,gyors precíz.
Köszi HerrZ -
djxp01
senior tag
Brekk-nek 1 óriási pirospontot, korrekt, gyors, és rendes!
-
mergal
aktív tag
Hector 01 piros pont!
-
P.e.t.ya.
senior tag
s7evcsenko -nak jár egy pirospont.
Gyönyörűszép TV-t hozott fel pécsről budára nekem -
bsh
addikt
Joces - tegnap vettem tőle egy procit meg egy ramot pesten, teljesen korrekt volt, sőt, véletlenül még pont olyan hátlapot is tudott hozni, amit kerestem, és majdnemhogy azt grátisz adta. 2 piros pont
és ha beszámítja a régi procimat, akkor még egy pirosponty
(megj.: a memóriát még nem próbáltam, de biztos jó)
NBence - videókarit vettem, jó áron, szép állapotban, mindene megvan, de még nem próbáltam ki, de megelőlegezem, hogy jó... Kicsit rugalmatlan volt, szinte házhoz mentem és mégis fél óra alatt ért oda stb, de egy fél pirospont.
-
Szpájki
tag
Pegazusnak is piros pöttyöt
-
janati
őstag
Újabb nagyon korrekt, és nagyon gyors üzletember:
VAN der BOSS
Óriási pirospont!!!
-
mergal
aktív tag
Kaics
Osiris
Pegazus
Herr Z
k.t.a
Doki 16
SilexNekik mind egy piros pont!
-
Janix12
aktív tag
BuktaSzaki Egy pirospontot neki..
Gyors és igazán korrekt. Ajánlom mindenkinek..simondr.: Köszi Teis tisztességes és korrekt vagy
-
simondr
senior tag
janix12 kollegával nemcsak érdemes hanem szinte már ajánlott üzletelni
a korrekt ph tagok netovábbja
hatalmas piros pötty -
Oregon67
csendes tag
Deathmatch
Evil2k
G.Rambó
kirkriEddig tőlük vettem ezt-azt, korrektek, rugalmasak voltak, a biznisz tárgyában sem kellett csalódnom.
-
tonyr
csendes tag
DarthRevan-nek PIROSPONT !!!
Csak ajálhatom bárkinek:
pontos, részletes megbeszélés, utalás megérkezése napján feladta a csomagot a megbeszélt formában (ajánlottan)
játékszofterröl van szó, bélelt boritékban érkezett
minden korrektül ment -
darkarthur
senior tag
Dryman-nek pirospont, egy CD-írót és egy Floppy meghajtót boltoltunk, sé az üzlet siekresen létrejött!
-
darkarthur
senior tag
Rolci-nak egy fekete pont!
Ki volt írva érthetően a hirdetés, hogy Creative CT6670 Voodoo2 12MB 3D-s gyorsítókari eladó... le is beszéltük, hogy küldöm, erre írja hogy egy nem Banshee.. értetlenül álltam előtte, mivel én még a pontos típust is megadtam, csak annyit kelett volan tennie hogy google-ben utánanéz, mégis mit akar megvenni....
-
LOTR
addikt
sziasztok
kérdésem lenne, nem biztos, hogy ide kéne írnom, de inkább itt teszem fel, nincs jobb ötletem
ha valaki rendel valakitől valamit, aztán miután megjött a cucc az illető nem jelentkezik napokig, akkor szerintetek meddig kell az eladónak őrizgetni a rendelésre hozott terméket?
kösz -
ertz
aktív tag
tkesy - nek is jár egy pirospont, igy karácsonyra.
Végtelenül korrekt. -
somé
őstag
Csazsol -- ahogy eddig mindig,gyors és pontos.
-
frizso
senior tag
Myers-el is érdemes üzletelni
Gyors, korrekt, csak ajánlani tudom
Egy nagy pirospötty neki
-
Blacious
csendes tag
akoska07-nek egy NaGY piros pont a korekt és tuti kis üzelért!
-
littlelion21
addikt
Hatalmas pirospont Brekk-nek, 2x is korrektül üzletelt, másodszorra ráadásul a másfél 7-es használt ramomat küldtem vissza az én, pontosabban a gépem hibájából, amit újként számított be a következőbe!
-
Blacious kollégának egy pirospont a korrekt üzletért
Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest