- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doratov
csendes tag
Nézd, nekem mondhatod, mi mikor indult hivatalosan. De a streaming a nagy többségnek egész pontosan 2013-ban, a House of Cards USA verziójával került fel a térképre. Ezt most vagy elhiszed, vagy nem, én azt az időszakot így éltem meg. A 2010-es évek elején is még kissé felvont szemöldökkel olvasgattam a Twitchről és társairól, hogy streaming, meg emberek azt nézik, hogy mások hogy játszanak
-
Doratov
csendes tag
Aki film fan volt, azok többsége se akarta újraépíteni a meglevő DVD kollekció helyére sok pénzért a BR verziókat, meg sokan nem vettek új TV-t se, meg külön BR lejátszót (a viszonyleg sikertelenebb PS3 meg önmagában kevés volt). Az egész túl sokba került, egyszerűbb volt letölteni. De a fő ok a kényelem volt, a torrent ekkor élte a virágkorát, pár kattintással ott volt minden a disken, elfért, ugyancsak pár kattintással indítottad. A streaming is azért lett sikeres, mert még ennyire se volt szükség, egyszerűen távirányítóval bekapcsolod a tévét, majd ugyanazzal a pár gombbal 20 másodpercen belül már nézed a kontentet
A többségnek ez bőven elég.
-
Doratov
csendes tag
Streaming akkor még nem volt sehol. Azért nem terjedt el, mert elkezdtek jönni a több száz GB-os HDD-k. Sokkal egyszerűbb volt mindent azon tartani, mint X időt eltölteni a lemezek irogatásával/db. Az évtized végére már emlékeim szerint megfizethetővé váltak az 1 TB-os HDD-k is. Plusz az írt DVD lemezekről egy idő után kiderült, hogy tönkremennek. Utána már hiába találtak ki arra is valamit, senkit nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest