Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxXon
csendes újonc
én sem értem mit kell ezen problémázni, valaki észrevette... ha nem hívják fel a figyelmét az embernek erre, észre sem veszi... teljesítményt hozza, összességében is jól néz ki a lap (szerintem) - moddingos gépbe is jól mutatna. Használat mellett meg senkit nem érdekel, legalábbis nehezen tudom elképzelni hogy bárki is ezen rugózna de most hogy mondták ezt a kis elírást már csak azért is odanéz akinek ilyen lapja van
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, lehet, hogy valakik szeretik, ha a háromszázezres kultlapjukon nincsenek tipográfiai hibák.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest