Hirdetés
Hirdetés
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, frissítettem a cikket.
--------------------------------------------------------------------------------------------
(#1) vicze1: Valóban. Nem tudom, miért írtam Reit. Ő EVA-00.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
válasz #32839680 #14 üzenetére
Hát, van rá sansz, legalábbis az egyéb jellegű, 'hibás' cuccokból kiindulva (bélyeg, pénzek stb.).
---------------------------------------------------------------------
(#23) C64: Mivel magasról tojsz az ilyesmire, valószínűleg soha nem lenne ilyen lapod önszántadból, mert teljesen más mentalitást feltételez. Ezt nem azért veszik, mert annyira funkcionális vagy mert legjobb ár/érték arány.
Ha valaki ilyet vesz, akkor látható helyen lesz (jó eséllyel az EVA-02 házban), és azért, mert fontosak a részletek. Engem is baromira zavarna egy typo, ha NGE rajongóként összeraknék egy ilyen vasat, és ez fogadna. Szerintem nem nehéz megérteni, hogy miért.
Szerencsére az ASUS korrektül reagálta le, így nincs szükség vasvillára.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
Nem tudom, azon nincs typo, ami a termékoldalon van.
-
-
A sima verziója kb. 30 pénzzel olcsóbb, ami ekkora összegnél már szerintem nem sokat oszt vagy szoroz, szóval így is, úgy is csúcslap.
Azért "kicsit" kevésbé ingerlő baki, mintha randomra leolvadna a VRM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft