- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
-
gabx76
senior tag
Nos, köszönöm az ajánlatokat, és az ''építő jellegű hozzászólásokat''.
A holnapi napon (2005. 06. 30.) örök esküt (min. 1-2 év) fogadok választott szerelmemnek. Még fehérben is lesz a drága.
Kicsit emeltem a saját igényeimen, így a választottam egy 1994-es Renault 19-es 5 ajtós szépség lett.
Virágot, üdvözlőtáviratot ne küldjetek.
Pénz jöhet. -
gabx76
senior tag
Könyörgöm! Csak guruljon!
-
gabx76
senior tag
Up!
-
gabx76
senior tag
válasz
axlrose32 #105 üzenetére
Szó nincs arról, hogy utálnám a japán verdákat! Legszivesebben egy Honda Civic-et, vagy Egy Mitsu Colt-ot vennék, sőt, amit Te ajánlottál is a kedvenceim közé tartozik. Azt is tudom, hogy extrák tekintetében s jobban járnék.
De sajnos nem engedhetem meg magamnak a fenntartásukat. (A tied 1.8-as, azt különösen nem)
-
gabx76
senior tag
brrr
-
gabx76
senior tag
UP!
-
gabx76
senior tag
Aham, azt a sorozatot én is ismerem - nagybátyámnak volt egy. Valóban jó kis autók, ráadásul kényelmesek is.
Tegnap néztem kettőt is, de nem voltak túl bizalomgerjesztőek. Az egyik egy ütött-kopott 1.4-es, a másik 1.2-es, de az sem volt túl megkímélt. Viszont találtam egy 19-est. Kicsit nagyobb, viszont fullextrás. Teccik.
Most főlök e levemben és nem tudom, mit tegyek.
Még a Golf is játékban van.
A Fordok viszont kiestek. Többet is néztem, rohad mind. -
gabx76
senior tag
Mars fel!
-
gabx76
senior tag
Egyre jobban hajloka Renault Clio-k felé. Vélemények?!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
Közben szűkült a lista. Amit keresek:
Golf 2
Opel Corsa
Renault Clio vagy
Renault 19 -
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
Fel, fel a csúcs felé!
-
gabx76
senior tag
Kezd érlelődni bennem egy gondolat:
Golf II-t szeretnék! -
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
UP!
-
gabx76
senior tag
Nos, mivel a tegnapi autó nem nyerte el a tetszésem, a topik továbbra is aktuális!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
Most legalább annyival is előrébb vagyok, hogy az ajtót nézzem meg alsőnak. A Citroen AX-ek nekem önmagukban tetszenek, de Édesapám - alki SZVSZ vágja a témát - elriasztott tőluk. Csak annyit mondott:
Citroent?! Neeeee!
Igazából én annak is örülnék, ha valaki kifejtené, hogy hű, milyen jó autó az, vegyek olyat! Szóval rugalmasan állok a témához, tehát kirekeszteni nem akarok egyetlen márkát sem!
Egyszerűen arról van szó, hogy alaposan meg kell rágnom a döntést. Nem vagyok túlfizetve és párom sem, albérlet, stb, örülök, hogy ennyit tudok rá áldozni, nem szeretnék olyasmibe pénzt ölni, amit később megbánok. Ezért örülök annak is, ha jótanácsokat kapok - ezúton BIG THX mindenkinek - de leginkább a konkrét ajánlatoknak tudok örülni!
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
Köszi az érdemi hozzászólást!
Sejtem, hogy a vétaláron kívűl még jónéhány ezressel leszek rövidebb, míg örömmel használni tudom majd leendő kocsimat és ezt be is kalkuláltam. A már említett okok miatt az alkatrész beszerzés/felülvizsgálás, stb. nem fog gondot jelenteni, de persze szeretném minimumra csökkenteni a költségeimet.
Ezért nem erőltetném a japán és olasz márkákat.
A Corsa tetszik. (egyet már linkeltem is)
Kapkodni nem szeretnék. Ráérek, várom a legjobb ajánlatot.
Meglátjuk! -
gabx76
senior tag
Mazda. Mély érzelmi szálak kötnek hozzá, mert egy 86-os, 1500 köbcentis 323-as volt az első autó, amit először vezettem életemben. Mondjuk még mai szemmel is komoly jármű. Alapfelszerelés a kormányállítás, hátsó ablaktörlő (sedan), és egyéb apróságok. Ha jól tudom, jelenlegi tulajánál még ma is vígan fut.
Egy bajom van vele, mint minden japó autóval: Drága az alkatrész. -
gabx76
senior tag
További ajánlatok?
-
gabx76
senior tag
up
-
gabx76
senior tag
Ez pl. kimondottan szimp:
Bővebben: link -
gabx76
senior tag
Köszi az infót. Részemről nem fontos, hogy ''menő'' legyen. A lényeg, amit írtál, hogy megbízható és kisfogyasztású legyen. A szervíz mondjuk nem jelent túl nagy gondot - Édesapámnak sok ismeretsége van ilyen vonalon. Miután megveszem, biztosan átesik egy teljes felülvizsgálaton.
A Corsa nekem is szimpatikus. A Lada nem annyira, bár sokan nagyon kedvelik valóban. Nem tudnám megmondani, mi az ellenszenv oka - talán az emlékek, amiket nagyapám 1200-se ébreszt bennem.
A Ford-ok viszont kimondottan tetszenek! A Citroen-től elriasztottak. Ja! Seat is tetszik (Ibiza).
Várom a további ajánlatokat! -
gabx76
senior tag
fel!
-
gabx76
senior tag
up!
-
gabx76
senior tag
Hali! Szeretnék venni valami kisebb, használt járgányt, maximum 400-at szánnék rá. Pécs - Székesfehérvár vonal megoldható, de inkább Baranya.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest