Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Nekem a bal lábfejem hosszabb 3 mm-rel, így minden szezonban gatyára ment a nagylábujjamon a köröm, holott a jobb lábamon tökéletes a baki.
Továbbá a bal lábam van elől, és a kötés olyan szinten lepasszírozta a lábfejemet, hogy már látványos a különbség.
Ezért csináltattam most betétet, ami pont annyira megemeli a lábfejemet, hogy a nagylábujjam nem ér bele annyira a baki orrába.
Plusz talán nem engedi, hogy a kötés annyira lenyomja.Erre nekem is megoldás lenne a Step-On, de egyre inkább a Supermatic kötés felé hajlok, amihez nem kell új bakancs, de mégis gyorskötés.
Nagy bakancsot szerintem se vegyél, inkább próbálj még többet, vagy próbáld ki betéttel.
-
kk831228
addikt
Talpbetèt mindenkèpp ajánlott mindegyik bakiba , melyik rèszen nyomtak ? Háát , az egy számmal nagyobb az nem igazán jó ,nekem csak fèlszámmal nagyobb , ès hètvègèn próbáltam fèllel kisebbet ,èg ès föld , csak most nincs kedvem 150-et kiadni egy fèllel kisebbèrt , pedig a 150 most akciós ár...😅 Februárra amilyen időt jósolnak ,szerintem elhalasztom a kövi szezonra.
Ráadásul nekem nagyon nagy szo..ás mivel határon vagyok 40 körüli a lábam ès ott váltanak a kötèsek is.Ìgy is vettem 2 kötèst , a Now Drive pro -ra nagyon kîváncsi voltam meg a Flux XV -t becserèltem egy CV LTD -re. Mèg egy Atlas Pro vagy Atlas FC jó lenne.

A baki tèmához , próbálj mást is , annyi jó baki van mèg .
Èn is csak azèrt azt veszek,mert az az egy nem nyomja felül a gaglnglionomat... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Èn is csak azèrt azt veszek,mert az az egy nem nyomja felül a gaglnglionomat...