Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovipetiii
csendes tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Szia gergo5991 . Semmi közöm a bolthoz . A sztorim annyi röviden , hogy volt egy xiaomi rollerem . Hamar kinőtem . Elkezdtem keresgélni rollerek között . Ahol volt lehetőség ki is béreltem két napra. Tapasztalatot gyűjtöttem . Közbe külföldi rolleres csoportokat böngészve és a saját tapasztalatom szerint elkezdtem szűkíteni a kört . Nekem a dualtron jött be . Úgy terveztem nem két évre szeretnék rollert . Ezért ami megfelelt nekem paraméterbe ahhoz megnéztem mi a következő kategória és azt vettem meg . Így biztos ki fog szolgálni minden körülményekben .Volt egy összeállított listám amiket végig kérdeztem a boltokba . Nem írom le melyik bolt volt ahol mindere tudták a választ. Mások vagyunk mindenkinek mást jelent a minőség. Tudok közlekedni egy 30 éves suzukival , de kényelmesebb egy öt év körülivel . Ugyan oda elvisz . Xiaomi ma is megvan . Kerületen belül azt használom .Ha messzebb megyek akkor az achilleus a megfelelő jármű nekem . Békével és szeretettel írtam le soraimat. Kozsó szeretete járja ár szívünket
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok. 1,1 M Ft +- a keret . Mit választanál kaabo vagy dualtron rollert ? És miért ? Melyik típust .
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok . Nézegetem a szomszédos országok rolleres boltjait . Van ami egészen megfog . Itthoni árhoz képest akár 300e Ft -tal olcsóbban is megtudnám venni a járgányt . Ti mernétek kintről vásárolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest