- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iludka
tag
Sziasztok. Vegyes használatra ‘Földút/Kövesút’-ra melyik tipust ajánlanátok, ami árban is jó tudna lenni. Köszönöm!
-
Iludka
tag
Sziasztok. Xiaomi rollert ha meghuzzuk 25-ről 35 km/h-ra a végsebességet, akkor hamarabb tönkre megy az akksi, vagy csak annyi, hogy jobban merűl?
-
-
Iludka
tag
válasz PociAti #18667 üzenetére
igazából, csak azért gondolkoztam a roller-ben, mert van egy merida biciklim azt most eladom, mert nagyon ritkán használom, és inkább vennék egy ilyen rollert az árán. 80-100 közt használtan valami 1 éven belűlit. és nyaralni, ide-oda el tudnám vinni. az teszene benne legjobban
-
Iludka
tag
Sziasztok. Melyik lehet a jobb vásárlás, azonos áron:
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
Segway Ninenbot F25E
Fő szempont számomra, hogy roszabb utakon is melyik a kényelmesebb!?
Illetve melyiket látjátok jobb,erősebb összeszerelésnek? Köszönöm a sgítséget előre is!
-
Iludka
tag
Xiaomi rollernél a km korlátozás feloldásával ugrik a Garancia, vagy vissza állítható utánna full gyárira?
-
Iludka
tag
Sziasztok. Ninebot F25-be sok az 1700km? vásárlási szándék miatt kérdezem. vagy nagyából mi számít soknak már akksi szempontjából?
-
Iludka
tag
válasz Thunderzolee #18859 üzenetére
értem akkor nem kell félni tölle. sok különbség van a 250 / 300 watt-os közt? kb az f30 nak 30 at írnak hatótávara az kb mennyi lehet a való életbe?
-
Iludka
tag
Másik kérdésem, van egy xiaomi essential típusu rollerem, és úgy kaptam postán, hogy nem léptek ki az app-ból, és így nem tudom csatlakoztatnia telefonnal. ki lehet valahogy lépni, esetleg ressetelni lehet?
-
Iludka
tag
Valaki tudja esetleg Xiaomi essential rollernél hogy lehet elfelejtetni a rollerrel a párosított eszközt? mert vettem egyet használtan, és a tulaj nem lépett ki belőle. köszi a segítséget!
-
Iludka
tag
Vásároltam egy f30e rollert. 2 kérdés: S mod-ban csak 20-at megy mitől lehet? Illetve a kormány pont a közepénél kicsit akad, ez gyárilag ilyen?
-
Iludka
tag
Rendben. holnap ránézek. köszönöm szépen a segítséget! Ezzel szerintetek foglalkozna még a szervíz? mert Garanciális még a termék. illetve a sebességel, mert nem egy csak 20-at gyárilag pedig 25 kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.