Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Iludka #18825 üzenetére
Xiaomikra nagyon nem jellemző a garanciális időben garanciális jellegű meghibásodás, de ez nem válasz a kérdésre, de jobb az elején leszögezni.
Melyik típusról van szó, vagyis specifikusabban feltéve a kérdést milyen firmware verzió van most rajta?
Régieknél egyszerűen vissza lehetett tenni a gyári fw-t, de ha jól mondom, akkor a BLE157 óta már nem megy simán BlueTooth-on keresztül a hackelés, St-Link v2 adapterrel fizikailag rá kell csatlakozni a rollerre. (Vannak erre szakosodott szerelők.)Tehát visszaállítható.
És ha rejtve valahol marad is nyoma, én még nem hallottam olyan esetről, hogy valakinek visszaállított fw ellenére elutasították volna a garanciális ügyintézését. (Mint az elején említettem már, ez önmagában elég ritka jelenség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest