Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Club
őstag
Akkor nem néztél jól körül
Egyébként ha a ram meg nem is biztos hogy megy, akkor szerintem ne várd hogy valaki is adjon érte normális árat, sőt.., kapsz érte itt szerintem 1 csokit, vag valamit.
Inkább valahol próbáld ki, mert ha nem megy, akkor bizony egy csokinál többet nem ér.
[Szerkesztve] -
robi0604
őstag
Már nálam van kb 4 hónapja. Akármilyen gépben próbáltuk ki, nem működött semmiben. Míg egy ember észre nem vette a Compaq feliratot. Sajna nem tudom garantálni, hogy működik, mert nem tudtuk kipróbálni. Ki mennyit adna érte? Amikor hozzámkerűlt a bolti ára 35000ft volt! (4 hónapja)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest