- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Dell notebook topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
RaZroX #34722 üzenetére
Nincsen vele semmi gond, jobban szeretem ezt a linux mintet, mint bármely más windows kiadást, már a nagyon megszokott szoftvereim sem hiányoznak annyira (bár a gimppel még nem boldogulok annyira, igaz a fotó utómunka nem sokban különbözik, de más elfoglaltságoknál még elég fura és nem találok mindent)...
Egyébként a ventim win alatt sem állítottam, most kezdenék bele, de egyelőre kínai.
Plusz hozzájön, hogy terminált sosem kezeltem eddig, csak a win95 előtti időben a dossal volt 1-2 év elfoglaltságom, de azok az idők már kimentek a fejemből...
-
rybank
senior tag
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
RaZroX #34266 üzenetére
Már ha lehet packnak nevezni azt a 7 darabot.
Parancsolj.
-
7
addikt
válasz
RaZroX #34135 üzenetére
A ~/.conkyrc file-t kell szerkeszteni.
A neten találsz dögivel sablonokat, valamint érdemes elolvasni a dokumentációt, illetve az ott linkelt wikit, variables-t, config file settings-t. -
rybank
senior tag
válasz
RaZroX #34088 üzenetére
KDE helyett javaslok cinnamont. Nem eszik 200 megát mégis fullos és egyszerű. A KDE viszont irtó bonyolult nekem.
Javaslom még a következő programokat: conky, valami dock alkalmazás pl.: docky, plank.
Igazából azért ajánlom a cinnamont, mert egyszerű és mégis van benne minden ami kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest