Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz RaZroX #34043 üzenetére
Annyit írtam, hogy induljon. Nem mondtam, hogy végleges. Majd szépítem még, csak egyelőre nem volt rá alkalmam.
Felőlem aztán legyen ronda az asztal, de a háttér marad egy ideig. Legalábbis a Mester alkotása lesz a téma...
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
rybank
senior tag
válasz RaZroX #34088 üzenetére
KDE helyett javaslok cinnamont. Nem eszik 200 megát mégis fullos és egyszerű. A KDE viszont irtó bonyolult nekem.
Javaslom még a következő programokat: conky, valami dock alkalmazás pl.: docky, plank.
Igazából azért ajánlom a cinnamont, mert egyszerű és mégis van benne minden ami kellhet. -
7
addikt
válasz RaZroX #34135 üzenetére
A ~/.conkyrc file-t kell szerkeszteni.
A neten találsz dögivel sablonokat, valamint érdemes elolvasni a dokumentációt, illetve az ott linkelt wikit, variables-t, config file settings-t. -
-
Bjørgersson
félisten
válasz RaZroX #34141 üzenetére
Nekem meg pont azért tetszik, mert olyan színes a háttér háttere.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz RaZroX #34148 üzenetére
Nálad ez ilyen OS-telepítő-fétis? Szereted, ha települ? Ahogy települ? Vagy miért tolsz fel hétről-hétre újabb és újabb OS-eket?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Recon666
Közösségépítő
válasz RaZroX #34266 üzenetére
Már ha lehet packnak nevezni azt a 7 darabot. Parancsolj.
-
-
nagyúr
-
rybank
senior tag
válasz RaZroX #34333 üzenetére
Most aztán elengedted a hajad.
Gondolkoztam egy Arch telepítésen. A KDE nagyon bejött lehet szarrá állítani, csak most több időt nem szenvedek vele. Chakrát használok. Azt könnyebb telepíteni, mint az Arch-ot.
Még idejében sikerült kiszedni a nevem belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz RaZroX #34333 üzenetére
Nagyon komoly lett.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz RaZroX #34443 üzenetére
Dock testreszabásához Docker-t javaslom használni. Ikonpakkok esetén viszont nagyon sokat kell keresgélni, mert nagyon háklis az OS X az ikonokra, nagy részük nem használható, hiába felel meg a követelményeknek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest