Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
ABBYY PDF Transformernel milyen beallitasokkal erdemes jatszadozni? Van egy PDF, ami csak szoveget tartalmaz, megis total osszekavarta. Volt amit meg tokeletesen konvertalt.
-
truefx
aktív tag
Hol lehet olyan ebook-ot kapni, ami Kindle-n olvasható, és kultúra utalvánnyal is lehet fizetni? (tisztában vagyok vele, hogy a kultúra utalvány elég offline, de hátha akad valakinek jó ötlete)
-
truefx
aktív tag
Ilyet használ valaki hosszabb ideje? http://goo.gl/NoQCA
Ennyit simán megér szerintem így első ránézésre.[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
válasz curtis2 #2763 üzenetére
Ez mondjuk jo dealnek tunik: AMAZON KINDLE 3G & WIFI EREADER
Erdekes, hogy miert nem lehet regisztralni... Talan ez sokakat elriaszt, ezert jar csak 10 GBP-nel.
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
válasz ussenyerek #2812 üzenetére
Ha benyomod a Menu gombot, akkor megjeleniti az oldalszamot is.
-
truefx
aktív tag
Sztem is van az oldalszámnak értelme. Pl. ha most Menuből megnézem a Kindle-n és az x-ik oldalon tartok, az a következő lapozáskor nem biztos hogy megváltozik. Ui. úgy van megállapítva az oldalszám, mint ahogy a kinyomtatott könyvben. Nem tudom mi alapján kalkulálja, de most nemrég szereztem be egy könyvet rtf formátumban, ami wikipedia szerint is 190 oldalas, és a Kindle is ennyit jelzett. Lehet, hogy az rtf is pont annyi oldalas volt.
-
truefx
aktív tag
Nekem most fog lejarni a K3-ra a 30 nap, szerintetek megerne a macera egy Kindle Touch-ra valtani? En nem latok nagy ugrast a tudasszintben, a billentyuzet pedig nem zavar egyaltalan.
-
truefx
aktív tag
Kerdes Eco-nique tok tulajdonosokhoz, akik a tuff luv UK-tol rendeltek: kb mennyi ido alatt ert Magyarisztanba? Az enyemet szept 30-an adtak fel, azota se hire se hamva. (pedig legiposta)
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
Tud valaki egy jó tutorialt arra, hogy hogyan lehet minél gyorsabban pl. egy .doc-ból, rendes ebook-ot gyártani? Calibrével meg tudom csinálni, (save as RTF, majd .mobi-ra konvertálás), de nincs TOC, és a fejezetek pöttyei sem látszanak.
-
-
truefx
aktív tag
Csak egy tapasztalat. Nekem ingyen elvitte az UPS, nem kellett kifizetni a szállítást, amennyiben ki van nyomtatva a tracking voucher, meg a számlák, azt kell az új Kindle-t kiszállító futár kezébe nyomni, és adiosz! (előtte egy telefon mondjuk nem árt a UPS üfsz-re)
-
truefx
aktív tag
Igen az amazon.com-ról rendeltem. Nekem is azt írta az Amazon, hogy fizessem ki a szállítást, és majd ők megtérítik. Ezzel az alapvetéssel kerestem meg az UPS-t, de őket nem érdekelte, hogy honnan rendeltem. Csak elvitték ingyen és kész. Egy próbát megér.
De ismétlem, tudtam nyomtatni tracking matricát, meg számlát, lehet, hogy nálad más a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
This limited warranty applies to any repair, replacement part or replacement Device for the remainder of the original warranty period or for ninety days, whichever period is longer.
(forrás: ONE-YEAR LIMITED WARRANTY)Ez azt jelenti, ha jól értem, hogy ha valakinek a garancia lejárta előtt néhány nappal kicserélik a Kindle-jét, akkor onnantól kezdve még 90 napig meghosszabbodik a szavatosság?
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
Ha valakinek nincs rokona az USÁban, alternatíva lehet a Shipito.
Van most rá 20% kedvezmény is, akit érdekel a kupon kód, PÜ-zzön rám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tea
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest