Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
aktív tag
Sziasztok! Calibre-rel konvertáltam két könyvet mobi both formátumba. Amikor elküldöm email-ben a Voyage-omra, az egyik mobi-ként, a másik kf8-ként érkezik meg. (kf8-ra számítanék mindkettőnél) Van valakinek tippje, ez mitől lehet?
-
LittleBiG007
aktív tag
jobb nyíl = ugrás következő fejezetre
bal nyíl = ugrás a megelőző fejezetre
Na ez az, ami szintén nem érhető el paperwhite-on. Ha fejezetet akarsz ugrani, kénytelen vagy a go to-nál a konkrét címhez ugrani, ami terjedelmesebb művek esetén sajnos görgetéssel is jár.Helyreigazítás:A Kindle Page Flip opciónál van lehetőséged fejezetet ugrani. Meg kell érinteni a felső részt, előugrik a menü, az alsó részen pedig megjelenik egy lap ikon. Ezt megérintve lehet könnyen navigálni a könyvben: csúszkával változtatni a pozíciót, a mellette lévő nyilakkal pedig fejezetenként lehet haladni előre vagy vissza.
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz
rioter #15904 üzenetére
Én az előzőekben ajánlottaknak megfelelő tokban lévő Kindle-t nyúztam nemrég néhány órán keresztül. Az igaz, hogy az olvasó méretét nem növeli meg sokkal, de a kényelmet körülbelül egy tégla tartásával éreztem egyenlőnek. Kemény műanyag dobozok mellé, sarkait is tökéletesen védő, mégis kényelmes fogású tok szerintem inkább ez: link. Szerintem ez jobban elnyeli az ütődéseket is.
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz
kovisoft #15891 üzenetére
"Igen, de a lényeg nem is annyira a feature list, hanem hogy egy ingyenes e-könyv adatbázisban számomra logikus, hogy egy kellően elterjedt és minden tekintetben "open" formátumban teszik fel a könyveket."
Hát igen, én még nem találkoztam olyan olvasóval (a Kindle kivételével), ami ne kezelte volna az ePub formátumot.
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz
Nemeske #15776 üzenetére
Nekem mind a két olvasóm automatikusan bekapcsol, ha töltőre dugom. Sőt, ha jól emléxem, az egyik leírásában benne is van, hogy bekapcsolva kell tölteni. Úgyhogy eléggé csodálkoztam, amikor a kikapcsolt állapotban történő töltésről írtál. De mivel nekem egyik olvasóm sem Kindle, hát nem szóltam bele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Windows 10
- PlayStation 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest