Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
aktív tag
Mivel a jelenleg készleten lévőket még a korábbi, magasabb beszerzési áron szerezték be, ezért nem hiszem, hogy leárazzák. Inkább, ahogy írtad, a 6-os lesz valamivel drágább. AZtán ha kiárusították az 5-öt, lehet egy picit csökkenteni a 6-os árát.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz Nemeske #15776 üzenetére
Nekem mind a két olvasóm automatikusan bekapcsol, ha töltőre dugom. Sőt, ha jól emléxem, az egyik leírásában benne is van, hogy bekapcsolva kell tölteni. Úgyhogy eléggé csodálkoztam, amikor a kikapcsolt állapotban történő töltésről írtál. De mivel nekem egyik olvasóm sem Kindle, hát nem szóltam bele.
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz kovisoft #15891 üzenetére
"Igen, de a lényeg nem is annyira a feature list, hanem hogy egy ingyenes e-könyv adatbázisban számomra logikus, hogy egy kellően elterjedt és minden tekintetben "open" formátumban teszik fel a könyveket."
Hát igen, én még nem találkoztam olyan olvasóval (a Kindle kivételével), ami ne kezelte volna az ePub formátumot.
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz rioter #15904 üzenetére
Én az előzőekben ajánlottaknak megfelelő tokban lévő Kindle-t nyúztam nemrég néhány órán keresztül. Az igaz, hogy az olvasó méretét nem növeli meg sokkal, de a kényelmet körülbelül egy tégla tartásával éreztem egyenlőnek. Kemény műanyag dobozok mellé, sarkait is tökéletesen védő, mégis kényelmes fogású tok szerintem inkább ez: link. Szerintem ez jobban elnyeli az ütődéseket is.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz fi:zi'k #15952 üzenetére
Bizony, hogy kényelmesebb pánttal! Ha neked nem az a lényeg, hogy minél vékonyabb legyen, hanem az, hogy biztosan védjen és kellemes legyen a fogása (és ne olyan, mintha egy téglát tartanál), akkor én ezt ajánlom: link.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
aktív tag
válasz fi:zi'k #15958 üzenetére
Ahaaaaaaa, akkor itt az észérvek hatástalanok
Pirosban lett volna egy nagggyon jó tippem: link.
Vagy egy zöld, nagyrészt kenderből: linkMindkettő egyedi, nem tucattermék. De ha inkább a sima zöld műbőr, lelked rajta.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
aktív tag
jobb nyíl = ugrás következő fejezetre
bal nyíl = ugrás a megelőző fejezetre
Na ez az, ami szintén nem érhető el paperwhite-on. Ha fejezetet akarsz ugrani, kénytelen vagy a go to-nál a konkrét címhez ugrani, ami terjedelmesebb művek esetén sajnos görgetéssel is jár.Helyreigazítás:A Kindle Page Flip opciónál van lehetőséged fejezetet ugrani. Meg kell érinteni a felső részt, előugrik a menü, az alsó részen pedig megjelenik egy lap ikon. Ezt megérintve lehet könnyen navigálni a könyvben: csúszkával változtatni a pozíciót, a mellette lévő nyilakkal pedig fejezetenként lehet haladni előre vagy vissza.
-
LittleBiG007
aktív tag
Sziasztok! Calibre-rel konvertáltam két könyvet mobi both formátumba. Amikor elküldöm email-ben a Voyage-omra, az egyik mobi-ként, a másik kf8-ként érkezik meg. (kf8-ra számítanék mindkettőnél) Van valakinek tippje, ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest